<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番) S9 n( \6 {1 a# U0 y
勇勇 發表於 2009-10-30 01:55 AM
! C" d2 ?" R) A1 ~( Q

9 D" ^+ B2 Z; A4 q, l噚日睇完你呢個post,我又走去打一陣,
9 C" l0 C3 \" Q# ?8 L5 }! d, ?第一舖..我食,跟住我下家連續自摸2局,我又出沖一局出佢,
% A$ e8 T5 A  ~跟手第四舖...佢又自模...就係咁...我比佢爆我廠
" R& F, r: y& V. v7 K9 _) j3 Y隻野要下載
5 }. i. [3 C. Z9 Y  e7 h仲諗緊裝唔裝 . x! [# y! Q# @0 `& z3 A/ ^9 W
紅字你明拉6 _$ W: [: n1 u" f3 ^" c
mnbvc 發表於 2009-10-30 03:41 PM
隻game唔洗下載喎
( `- n$ U/ l1 q) e' M2 j( M; d- W
! H8 c; v" r' P8 S9 E6 h噚日睇完你呢個post,我又走去打一陣,
" v. y$ Q+ p. z5 t7 Y6 Z# x2 {第一舖..我食,跟住我下家連續自摸2局,我又出沖一局出佢,+ j' O5 n0 f9 I8 d: U
跟手第四舖...佢又自模...就係咁...我比佢爆我廠( q% ~$ d+ w' y; Y7 D/ n2 ^
費事高 發表於 2009-10-30 06:44 PM
你發唔發覺好鬼多自摸..........(係人地)
9 L0 g0 o; S( t) C! Z: u一條友食開就不停食落去
/ J) L9 ]8 ~; [" h/ |; ^  D$ `, m仲有.......我覺得系統見到香港ip就會恰,不停咁輸
有, 麻雀 and 大老二 2 ?$ q8 X) }8 l0 w1 D2 A# y+ }
CAT8833 發表於 2009-10-30 10:51 AM
你高性大名啊
搵笨既....揪水揪成15%5 s7 v. a# Y( X5 J8 i. R' _
最搵錢咪間game 公司
係咪godgame.com
搵笨既....揪水揪成15%2 ?+ r) s& y1 V
最搵錢咪間game 公司+ g$ g0 \9 x) N- g* \4 `
chunchunchun 發表於 2009-10-30 08:23 PM
講得好岩,最pk就係抽水太狼,希望宜家多左人玩,佢地會減低d水位啦
係咪godgame.com' R2 g5 X- q# N3 w
kakeidevil 發表於 2009-10-30 08:33 PM
你又去玩丫 : s" l: i3 w( |2 M
就算你唔儲值,每日都有888幣俾你過手癮
; ]2 J# P- G% d1 K' O+ m" q$ w. s4 W我遲d可能會開個[26fun.com]公會
你又去玩丫   V* T5 {7 r8 l( a# y3 ]
就算你唔儲值,每日都有888幣俾你過手癮
) o; O' n' R5 M( c% a% t我遲d可能會開個[26fun.com]公會& z  M' C# x2 H0 k! z- S
勇勇 發表於 2009-10-30 08:41 PM
5 W* W9 P8 X2 z) m' K) o) F# t! z) v& T0 x: b
如果你開公會,我一定會加入公會
+ \" [5 L1 X$ K0 r/ K7 @8 }' a0 r- m+ t4 ~9 X/ D; }. S0 V# s
如果你開公會,我一定會加入公會4 A1 r1 e5 Q9 ~
費事高 發表於 2009-10-30 10:55 PM
我或者出糧後就會去開,因為開公會都要好多神幣   ~, h6 g4 w/ k
到時公會戰,冇點可以問我攞
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。