<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番1 h4 q4 O2 l. G1 t, |7 C* w. A1 o  d
勇勇 發表於 2009-10-30 01:55 AM
5 `; r4 O) z( f4 J
" e! L( t" g6 U' C+ i9 T+ m+ c噚日睇完你呢個post,我又走去打一陣,' ~3 q* j+ L7 s6 A3 G5 v6 y
第一舖..我食,跟住我下家連續自摸2局,我又出沖一局出佢,
/ w$ G" N/ e( X0 C/ X6 ]& a跟手第四舖...佢又自模...就係咁...我比佢爆我廠
5 u) z8 B5 |9 G隻野要下載 7 i1 M& I* c, g6 I! d
仲諗緊裝唔裝
0 \; Y3 F. v( A- C; s4 P. X% Y  i紅字你明拉  u+ k0 ~) G6 _
mnbvc 發表於 2009-10-30 03:41 PM
隻game唔洗下載喎
, r- f6 B0 m" s/ O! S, g8 m, K: Y, j5 C& z. q, U% E
噚日睇完你呢個post,我又走去打一陣,
) `% r7 N) X3 X6 E; [9 c3 N; k. x第一舖..我食,跟住我下家連續自摸2局,我又出沖一局出佢,0 I" U5 B; p/ v2 l% G
跟手第四舖...佢又自模...就係咁...我比佢爆我廠
1 i3 @) {" d/ K7 F6 x費事高 發表於 2009-10-30 06:44 PM
你發唔發覺好鬼多自摸..........(係人地) ( a, s$ q. J+ g: c1 Z: f
一條友食開就不停食落去
: P, S. K4 k* ^( H+ y仲有.......我覺得系統見到香港ip就會恰,不停咁輸
有, 麻雀 and 大老二
# _; [* \& o- qCAT8833 發表於 2009-10-30 10:51 AM
你高性大名啊
搵笨既....揪水揪成15%. X7 \. I$ I( J* G2 ^
最搵錢咪間game 公司
係咪godgame.com
搵笨既....揪水揪成15%; `9 {( ~9 j. ], l) o$ ^
最搵錢咪間game 公司, b3 K8 R. b  l5 ?
chunchunchun 發表於 2009-10-30 08:23 PM
講得好岩,最pk就係抽水太狼,希望宜家多左人玩,佢地會減低d水位啦
係咪godgame.com/ v3 H7 x. k( a: }
kakeidevil 發表於 2009-10-30 08:33 PM
你又去玩丫 4 X, a9 V2 z* `% l5 t
就算你唔儲值,每日都有888幣俾你過手癮
' ?4 R% f& T8 r% Q* R我遲d可能會開個[26fun.com]公會
你又去玩丫
& u: `7 t. ~' V就算你唔儲值,每日都有888幣俾你過手癮
# z4 ?0 H( w! J1 v8 h5 D  r7 z我遲d可能會開個[26fun.com]公會
* t" q4 T. D% K8 M. T* |勇勇 發表於 2009-10-30 08:41 PM
" V& r/ s5 i# t& X: T
3 r) r, a, ~. J( a/ C: T6 g
如果你開公會,我一定會加入公會
" h% l. P' ?$ }9 x4 I6 L  y5 E/ J4 x6 D1 Q0 e2 D* V
如果你開公會,我一定會加入公會! Z+ X+ _( J( B/ ?5 m
費事高 發表於 2009-10-30 10:55 PM
我或者出糧後就會去開,因為開公會都要好多神幣
- ^6 _6 X1 L7 v到時公會戰,冇點可以問我攞
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。