<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 警撞入屋裸女嚇破膽
返回列表 回復 發帖
3 J$ W. k3 a  \7 K* L$ G
7 p+ {1 o* K8 [* U# s+ z1 s5 L1 T3 w
你都痴痴地, 講野唔經大腦, 係自己屋企除晒衫就係發姣?" O0 r5 G" |: I) o
唔通你成世人唔換衫? 沖涼都著住衫??
! k) u) \% r5 t) o+ E& Q; T你都話換咗第二單Case, 咁即係兩回事,
  E8 N0 M' O- S1 N2 K7 j+ D要講換咗第二單Case, 咁如果警方接報呢個單位有人放炸彈, . Z# B. y2 S2 D  K
d死差佬係咪咁英勇乜 ...
; q+ f- J; _  h$ Yjojojojoj 發表於 2009-11-15 09:53 PM
+ P& w0 M( f$ e5 s4 G你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?4 v) T9 G* Z; Y) U" I* v- h
不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......
真係想知條中女點既樣~3 L" t& Z  Q* H" z: [; q( T
艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
) v) V- O( C; q6 S- e" R" [
  P% _( |  Z* D* h% ^# d你想睇佢著衫定唔著衫
唉~~差佬大晒
. l# z' _! i! E
你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?
5 K& U; ~7 |7 u9 r不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......! Z& Q+ j. D5 o4 x  B8 A
打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
6 v% }6 {( v3 n4 @" q9 p  t, J5 V
3 q2 u; v, b' [/ z; B+ x4 |自己屋企有咩所謂喎
: ]9 S8 p" Q7 m' T1 y* i* \5 i; X$ b
) X3 ?" o; S7 L$ |- e+ v由其係大熱天時, 我經常都除清光通屋走,4 Y* l. b! O  o3 ]6 ?
星期六日咪唔著一邊睇波一邊網上投注,6 R2 G+ ~4 ^+ {. j5 A, X
自己屋企私人地方,...... 唔著衫褲上網有咩問題?& T8 H* Y0 H, h. O

$ u( e$ J' m: Z; y/ E; ^; Q唔著衫褲行埋window俾d街坊睇到就話過份j,8 ]5 a1 t4 @1 R# D; H3 T

( E9 e/ H0 T" Z! _, D你地批評個女人係因為好可能未試過一個人住掛.....
6 y# U4 b$ r0 I. S2 o: ^5 r# R* u: J7 E+ x0 ^
我本人經常都沖完涼, 衫都唔著就上網gala!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
' z6 v3 |' G: m1 E6 ^) {" o+ B/ t7 _. c- C+ h
你想睇佢著衫定唔著衫
. ?4 }/ ?0 z- Q! H1 x魚佬 發表於 2009-11-17 12:29 PM
+ N( y2 f9 c3 [5 ]4 [# h- `" {8 A
, p9 u1 f3 ~* c, i! V+ H點話點好啦~~
真係想知條中女點既樣~9 n% v  b! A9 c
艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
好奇心我都有
( @- @2 O; P7 l1 s4 |你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?
% B6 g$ N3 [! ]5 t+ A) N不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......
* W9 Q5 _  z8 d5 c4 S3 E打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
$ C0 ]8 k  T- K4 t# e2 C6 k# r
. z, |4 o( \  L1 t8 N6 `' J你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁, ! Z! N+ g5 O- Q2 g
一個人係自己私人地方,
8 q$ r/ T5 l2 H2 W) n" G8 |冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?: A* X  z' P4 T2 D9 V# P* _( U( ^
裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??
) C$ O, g3 A8 M* y1 L佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,
+ L( N! f$ V- s- a不過, 如果閣下和家人係中東人或伊斯蘭教徒, 大熱天時都要包到冚先出街, 咁就另作別論......
4 D3 ?1 I. ?2 K

: C. n: a3 D7 @" y: a) P1 @你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁, ( h) @/ T& c- [+ L8 ]0 r; B/ Q
一個人係自己私人地方,
( b. S8 n: o: }! G$ j2 T% j冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?6 @( @9 h% y1 h; G0 g
裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??
) |. [4 A3 S9 s, Z% z! ^佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,& O6 T% g$ ]  L
不 ...
9 o4 B% e5 [4 i$ ]2 b  J& ~jojojojoj 發表於 2009-11-20 08:18 AM
0 N1 I: x7 |2 z! ?
你咁叻, 以後喺屋企就咪著衫褲, 著親就pk死.......
咁大個人, 詞窮理虧就講埋d咁既野, 仲小朋友咩2 V/ y% U6 _. Y5 e: s% \' P- K0 Q
" X3 S6 G, ~2 z2 \/ y1 h/ q# g4 ], ]( Y
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 警撞入屋裸女嚇破膽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。