<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 警撞入屋裸女嚇破膽
返回列表 回復 發帖
3 W+ ?2 j/ w  i

& ~7 w! B& B' i% a8 O你都痴痴地, 講野唔經大腦, 係自己屋企除晒衫就係發姣?0 r) S6 e/ l) \- |) S/ h- ~
唔通你成世人唔換衫? 沖涼都著住衫??# l# P  a; o, R6 U4 M+ E2 d7 x
你都話換咗第二單Case, 咁即係兩回事,
' w' d+ K  z5 m! ?要講換咗第二單Case, 咁如果警方接報呢個單位有人放炸彈, ; S. n- g4 {0 h- Y
d死差佬係咪咁英勇乜 ...& B& k3 o8 [% }
jojojojoj 發表於 2009-11-15 09:53 PM
% Y  u5 x0 P8 Z2 b# X
你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?
9 b5 M  X/ m1 s6 d9 F& H2 N, d不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......
真係想知條中女點既樣~
5 P* v' \& G* J0 A/ g艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
$ w. {9 K. `: S, ?& z/ y( N
& _8 ^2 O3 i7 Y! R; R
你想睇佢著衫定唔著衫
唉~~差佬大晒
9 L$ y$ D( v  j: ]) G% Q$ B# ~) s
你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?& N7 H: Y: _9 a/ X& D9 b- d; {
不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......1 e/ z+ v# Q" c+ C7 l
打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
" V: P+ T4 U8 n" e! g! [3 L) ]$ Q& t2 t3 \& R+ e" L
自己屋企有咩所謂喎
本帖最後由 hamsubboy 於 2009-11-17 07:55 PM 編輯 3 J  ?- D; V6 Z  _0 Q
- r6 e- A5 ]+ D' v
由其係大熱天時, 我經常都除清光通屋走,4 J8 \! C! I5 `
星期六日咪唔著一邊睇波一邊網上投注,9 X# J9 q  _5 v, I2 f, c
自己屋企私人地方,...... 唔著衫褲上網有咩問題?
" u% l8 e5 U. M( L) t$ P9 }% t) i# p0 Z" o0 N
唔著衫褲行埋window俾d街坊睇到就話過份j,( [! P/ R$ h$ O# H+ m- u) j
2 O/ h& u4 o* E9 q3 l
你地批評個女人係因為好可能未試過一個人住掛.....
8 o) z; j0 L5 M7 R# B, J/ w) f. r+ U) Z4 \  w
我本人經常都沖完涼, 衫都唔著就上網gala!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
" T7 G" L- Q) @5 ~) n1 m( w
8 ]! l. q" a1 M6 |6 U' s; l/ F你想睇佢著衫定唔著衫
: F5 x, W8 ^; m+ V魚佬 發表於 2009-11-17 12:29 PM
: q! E& u# N, j$ Z5 j9 z) P- q+ H1 y  E1 v* y
點話點好啦~~
真係想知條中女點既樣~7 c# v8 L) C& I: F
艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
好奇心我都有
! r& \  Q4 T7 K' }  [
你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?
9 T3 `: d% c  F( j3 Z( ]5 A不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......
2 }% ~1 {  m" J$ C8 G打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
% _6 K3 b( J, i6 n4 N
( k" S5 a1 C4 P4 M, x/ I- G- c你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁,
0 L. E% x' i9 o* ]/ j一個人係自己私人地方,
: s+ D  I% k+ `: Y( B* }2 k) Y冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?
0 m. M' U9 e1 v# V" r; ^裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??  S1 {+ q/ M. i! [
佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,
+ T0 y% p# n* d/ W  E不過, 如果閣下和家人係中東人或伊斯蘭教徒, 大熱天時都要包到冚先出街, 咁就另作別論......
# P( w$ ~. k0 K% ~% N- Z
3 N; e8 Q( Q1 z: V) D
你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁, * J  i! P8 h' J! \1 G
一個人係自己私人地方,
- m* B) s+ _  a1 r2 b冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?. k3 _" F- M" C5 j4 D( V5 q
裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??
2 R" x* c( p* V佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,- Y, l. \  a/ `& c
不 ...
) I& g- u% P! f4 N' X! _  w. ?jojojojoj 發表於 2009-11-20 08:18 AM
4 j9 V" z$ a, y, e8 a9 U
你咁叻, 以後喺屋企就咪著衫褲, 著親就pk死.......
咁大個人, 詞窮理虧就講埋d咁既野, 仲小朋友咩
( v& s+ O: G- A) |6 N: j: K- t* U- ]' r, y
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 警撞入屋裸女嚇破膽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。