<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 警撞入屋裸女嚇破膽
返回列表 回復 發帖
2 \, p8 m5 Y! ^
5 h0 O0 Q# R* V! i% A
你都痴痴地, 講野唔經大腦, 係自己屋企除晒衫就係發姣?
8 \0 l8 z1 k6 _% R) q唔通你成世人唔換衫? 沖涼都著住衫??! T, k7 J! H' H
你都話換咗第二單Case, 咁即係兩回事,
" V; m4 \' P" I要講換咗第二單Case, 咁如果警方接報呢個單位有人放炸彈,
, B/ P5 @+ p; l! ^5 Fd死差佬係咪咁英勇乜 ...
8 @* g" B  u; @: K/ Q/ \9 i+ Yjojojojoj 發表於 2009-11-15 09:53 PM
9 i- P0 T6 Q( ?你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?
+ C$ n) R/ j( _  d不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......
真係想知條中女點既樣~
3 L5 m' k+ l; p7 R8 W$ Z艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
& O$ Y6 ]& U- [- M/ o  {+ i2 N; {; @+ T  W
你想睇佢著衫定唔著衫
唉~~差佬大晒
! \3 H6 s5 S+ v3 R+ Q: q你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?$ o: Z! f5 d: v1 B  Z
不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......+ U1 P# B3 X; `/ ~, y, _* X3 L
打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
: j+ P) I' C  J) S. F' t

0 _: `6 m- D  \自己屋企有咩所謂喎
本帖最後由 hamsubboy 於 2009-11-17 07:55 PM 編輯 - {; c; c0 b2 ]! v6 s# V
/ Q6 q) G% Z) v& K. f0 V
由其係大熱天時, 我經常都除清光通屋走,
6 Q0 l7 Y8 {3 S/ n3 h8 h  u1 c. I星期六日咪唔著一邊睇波一邊網上投注,
5 g% Y4 H4 {4 f8 n自己屋企私人地方,...... 唔著衫褲上網有咩問題?
& g; u" W, V" a6 O; f6 w6 w3 i- U- K. }; y
唔著衫褲行埋window俾d街坊睇到就話過份j,1 I" G# m- E# E  x
0 F. E. |  i  I% D- u# w1 g% x
你地批評個女人係因為好可能未試過一個人住掛....." D8 U4 Q; v9 y3 B5 @" {

$ U# l! K1 f5 {我本人經常都沖完涼, 衫都唔著就上網gala!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
5 d6 V' S6 g0 u' F6 {
* G  j6 |4 k+ ~, z1 A8 ^
你想睇佢著衫定唔著衫 0 X7 h5 `4 s* N. ]! x" m
魚佬 發表於 2009-11-17 12:29 PM
+ ^! I6 g1 }  A/ {0 i
& F/ C* M% U+ P5 W9 F' K點話點好啦~~
真係想知條中女點既樣~: |$ U# T0 ^  d0 c0 f
艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
好奇心我都有
) X8 i2 `$ N" c3 Q你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?
" I+ L+ k: Q9 Z, N2 |' {# \! i; f! v不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......4 r1 Q% Y9 t3 O0 g0 Z
打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
+ m  T7 d9 J/ T
) V  i5 n0 A* e' S你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁,
8 d" p' m0 _: x- n/ y5 ]! g一個人係自己私人地方,. p. R: O3 r0 c* Y  k7 Q
冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?- o! f+ `9 `* b) I4 j) S
裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??
' z0 U. W6 ^: S  _4 a5 u! U佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,1 i; a- n( l7 s  [
不過, 如果閣下和家人係中東人或伊斯蘭教徒, 大熱天時都要包到冚先出街, 咁就另作別論......
7 J3 H% g+ o+ ^$ u. k4 I2 F! K+ Q, s3 I$ w& H% r/ g* w
你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁, : m+ d$ h# l1 S* \5 E
一個人係自己私人地方,
& \# e- G+ E7 _冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?  y2 @- P; X5 F5 `' H3 G
裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??
  c+ n5 e  T" Z# k7 s8 \1 d佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,% Z4 S6 b" N6 u4 b
不 ...
6 E2 c) `* Y: T- jjojojojoj 發表於 2009-11-20 08:18 AM
! Q5 ^4 {" T& ?& P9 x0 w5 ?你咁叻, 以後喺屋企就咪著衫褲, 著親就pk死.......
咁大個人, 詞窮理虧就講埋d咁既野, 仲小朋友咩
9 Z5 C; Q" t+ A6 ?1 h' n2 w2 V# m8 B6 I& c) d# R5 K1 E+ X
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 警撞入屋裸女嚇破膽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。