<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
寫生好似有第二個解說解做影相都得
gn00987333 發表於 2009-12-15 00:11
是但啦 兩樣我都唔會做嘅
不過都要叫人去打掃吓, 好多塵
買車位可以睇哂個境,買個車位訓仲好(縮骨數又出現)
gn00987333 發表於 2009-12-15 00:14
都唔同view, 單位高嘅關係望得仲遠仲靚呀
你出年可以去拎諾貝爾獎(牛頭角下邨嗰個)喇~~~~
BOYDWAN 發表於 2009-12-15 12:19 AM
唔駛啦,廢事好多人聽到我個名黎做訪問
你出年可以去拎諾貝爾獎(牛頭角下邨嗰個)喇~~~~
BOYDWAN 發表於 2009-12-15 12:19 AM
sorry...啱啱拆咗了
gtr~
我隻小麻雀點敢同d 鷹晒喎, 真係好大隻咖, 有隻停喺我露台欄杆嗰陣我都呆咗呆.........唔知佢食乜奶粉大嘅呢?
你得閒不妨出街豪邁吓, 睇吓差人叔叔會唔會讚你~
又冇人會見到 ..西環先望到....一於任劍輝四圍走
d228216 發表於 2009-12-15 00:19
一支公喺屋企任劍輝, 呢d 好似叫神經喎~~~~
gtr~
我隻小麻雀點敢同d 鷹晒喎, 真係好大隻咖, 有隻停喺我露台欄杆嗰陣我都呆咗呆.........唔知佢食乜奶粉大嘅呢?
BOYDWAN 發表於 2009-12-15 12:25 AM
舉多兩吓鐵, 練大隻d, 咪可以同d 鷹鬥大隻囉
唉~讀書讀到我....不過無得讀果班仲慘~讀緊既都唔可以怨咁多囉

E?我都係識果3樣咋~我都好叻

難得清閒~好事黎嫁哥
自由神 發表於 2009-12-15 00:20
讀書有幾慘? 慘得過你無飯食無水飲無屋住好天曬落雨淋?
唔好同香港嘅同齡比, 應該同世界上嘅同齡比~
你有電用可以上網涼冷氣睇電視, 人地連聽朝瞓醒點維持生計都唔敢諗, 難得有瓦遮頭已經要感恩.
所以, 無嘢值得你呻咖細佬

你淨係識36-24-35 唔夠, 仲有好多, 例如34-22-34...........好多要學咖
唔駛啦,廢事好多人聽到我個名黎做訪問
gn00987333 發表於 2009-12-15 00:23
放心啦, 你要有老人痴呆先有人訪問咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。