<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖

這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

7 n" W/ |0 a  Y
# w, R9 s  e) x8 m看過一套叫 "Forgive & Forget"﹐ 我學識了乜野叫原諒別人。  a$ e5 L7 Z3 p( M$ m
7 E7 x. [0 R/ S# ^0 R/ X
我真係情不自禁想問大家﹐ 你地對我仲有乜野不滿 ?9 c# w/ V' [2 }. U" v

9 W$ R3 Q  [# k1 C) {0 D7 Q  X6 c- g我個account好耐已經無出過乜野幻想post
6 M/ X. R9 y6 x* b. r: a8 ^& X% P$ o0 t/ O) I
係唔係講錯過野就永不肖生?
  j3 _7 F. V$ B8 }2 G3 \6 _, O; }7 G' s- D7 P& l
你地甘話我﹐ 佛都有火。香港人識唔識乜叫做包容 ?
7 A: u. d1 u! J  X: a
" ^) ~5 R' v" C
* ~* j( _/ u6 c, P$ H& b講真﹐ 呢個世界每個人都有過去﹐ 好多人都無可能係100%完美﹐ 甘有D乜人有支格講D正面既說話 ?9 u/ f! a9 s9 M# E$ E

! g6 h) S' d4 a點解你地要甘針對我 ? 你快樂嗎 ?
' Y2 d6 f8 M4 H0 d# m  ~/ D" u, O; V/ ^8 c9 W8 x  \
1# Babafett
% q0 i1 E& f2 r( ]' h9 N7 ~- S4 |4 N7 C" h" m; T2 k
其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....; Z6 A  S4 i" d9 O
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你煩少陣 就無咁多人要針對你 OK?
1# Babafett  
( h; _) K5 L: `- v# F, @9 J  D" l) L
其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....
/ O9 r$ c( I. x: O% Y2 j6 \人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
; ^3 o, W& s* x/ c) Yhamsubboy 發表於 2009-12-16 11:50 PM
7 K- u! m4 ^$ Y7 ^% u
/ P5 R% a* e, \0 z4 k) U! B8 ?6 ^
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
5 Y# ?0 h, B& ]' Z7 A" W
' n+ {6 _" `( p7 o% d你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦  H4 O% F3 q6 D) _! p5 w" |9 |
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
( w: c: f' B8 x
% n( h4 E  M1 t2 [9 L9 r( y7 H你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
# s' P. I. _; a7 m/ B: i+ r( F; v7 O# z1 }: m
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦* k4 n- R* t4 C# f1 D
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
; J0 e* A7 {! w
5 c* x% _1 S+ L0 d1 `* t/ p7 C
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
一 定 會 成 功 。
. S" I8 B3 }: K7 ^3 o

2 e6 M0 p# Y8 a) e' z1 iWHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
6 G$ c+ z# w0 n, ahamsubboy 發表於 2009-12-17 12:04 AM
0 Y1 h/ }. m# t; H5 W; m3 E0 M' b# O
- W; {# p% \# L5 F; {+ }! z
係你男朋友話我聽。" b( B+ s' y' {7 z0 @, V1 i

9 T: X+ E1 {4 @2 @By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!3 _: N& E+ m7 u5 L
我沒有針對你!很高興認識你!) k: J* @3 d! [: k: ?: Y
但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
# t! C% h8 Q1 g* c+ q) n* L5 {6 L% g( _! z/ m
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
) j. a! G4 L( K+ r9 L: v! Z5 Shamsubboy 發表於 2009-12-17 12:01 AM
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
/ p% H  w9 V  \6 _1 n" v# x& V
- I* s- \6 Q4 \9 \係你男朋友話我聽。0 s$ [* q4 O) K! W0 a* _! {3 e
" i2 |1 W/ x; s8 j
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
. e5 b5 \7 ^4 t9 c" T8 [Babafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
% E. s8 c& e' c8 W4 b1 j

5 I9 ]' C# W- R, k) k3 z( F% C+ Jthanks for correct me.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。