<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖

這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

本帖最後由 Babafett 於 2009-12-16 11:27 PM 編輯 9 D; o- h, y3 p& b* B: u

; _# F  V( T/ `6 U+ R* P" g- H1 L看過一套叫 "Forgive & Forget"﹐ 我學識了乜野叫原諒別人。
1 w" |7 ?3 _4 h2 t
6 j$ V: G) ]* N" j# v" F' o我真係情不自禁想問大家﹐ 你地對我仲有乜野不滿 ?
$ b: M1 [8 [8 W, X- X9 X" x# O' d2 x6 R% w8 n3 o$ z
我個account好耐已經無出過乜野幻想post
  p! }6 i6 p7 L; e& D3 d! |3 B! [
' f6 ^+ Z" [, i" `4 R" W# ?+ q# W係唔係講錯過野就永不肖生?) @6 U& U' x; j* M# `1 C" j6 r: N

8 P& D8 v( j2 |% A9 g你地甘話我﹐ 佛都有火。香港人識唔識乜叫做包容 ?' B, L  h- H2 \8 s

4 U4 S8 T; a6 P5 k
! p# {! L5 c$ u5 D+ H4 \講真﹐ 呢個世界每個人都有過去﹐ 好多人都無可能係100%完美﹐ 甘有D乜人有支格講D正面既說話 ?, }) m$ Z; M. T9 A" P$ `  }
+ B9 g" e# Q" c
點解你地要甘針對我 ? 你快樂嗎 ?
4 ^' _7 H* p7 X5 S# z
6 x% }4 W1 s, S) {; e' o; x! E, p
1# Babafett $ ^, W7 h0 ]2 Z6 e" e1 L; D0 k

, \# R1 g& F# d& L5 ?其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....1 E, k0 ~) j4 u9 e  D
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你煩少陣 就無咁多人要針對你 OK?
1# Babafett  
. g2 @6 N* k0 X4 h6 z
! d- d& D1 z4 R! n5 |# S其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....0 I0 }8 w. s8 O
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇+ K+ ?1 ~( t  G* D0 T
hamsubboy 發表於 2009-12-16 11:50 PM
3 ^* I2 i& c3 Y) h4 ~( j# s( ?3 V

4 w) y) Z7 _5 K8 x' Y你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
0 _- Q/ g/ W* Z7 O3 j

5 g' R! y: n5 _2 Q; F你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
/ ^9 d1 ?2 X/ d3 q( S$ A6 I$ yBabafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
5 d+ z. h' u- a! y, C9 W5 l
- H. E; D4 u0 C$ }; ^你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
, j) w+ w( D( s; _+ D% P& u0 p. c* C# X. k) x
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
9 }, }; X  l0 c# b6 H  a. r& ]Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
- B! U- t, \. G- s6 J% J  ]/ k

4 V+ U  M! Q& \5 W2 y! aWHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
一 定 會 成 功 。
7 C0 a" _$ d6 r1 Z1 B
5 w2 J+ X( \! e" pWHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
4 A, s+ f. X" K5 [hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:04 AM
, J( U4 Y$ a7 [0 H) U7 {; C9 E8 R! z' p! d3 Y
係你男朋友話我聽。
2 G& f6 M9 A% d2 _' z
  L* g/ b8 k# Q3 O$ h* f8 |By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!" I0 {: u( C( h6 ]
我沒有針對你!很高興認識你!
- p' f5 N6 f0 z1 b5 H) N, [( s% f但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
7 V0 @2 r# E( u" D& ~6 O# a# x0 P  F3 \) x; w# ^& F
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!2 R' z/ D0 Y$ U4 O; v, Q$ l
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:01 AM
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
0 L1 O6 c' G, I) s6 Y* }% R/ c$ `8 k& ~  n: n0 t7 r$ s# s+ p
係你男朋友話我聽。6 y7 R8 l7 u' K
/ P2 S+ m! j8 z; G( ^
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
- D" O7 a% {: m3 _- @, gBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
# J+ k0 I- c8 J9 n" u9 n! A# v$ {- Z3 ^' |- `
thanks for correct me.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。