<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
6 i# _. R- H* Y: @% y8 {" t. B: t- p* ^
thanks for correct me.6 N8 I& N7 N2 N! K" B0 z2 {" F! n
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:14 AM
0 {- j1 g5 b1 b0 |/ f

7 g; P6 u9 w1 g+ r! _You are very welcome.* b! [+ r8 O( ]. L# v$ p5 h7 e

' O  K# i+ L, Y# M" v) D2 R其實你英文唔差﹐ 加倍努力你會寫得很好。$ [$ S" U/ _* n5 D9 _3 c

0 ^0 L7 O' M- S; jAdd oil ! =)
8 E: v1 w! I7 W2 z
! I2 R! y: f) V% c
係你男朋友話我聽。- ?  \, k; W2 i, N& r* }% a' f# p
4 j, R4 Z! p& ?* D8 F: K5 P
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
: X* v8 \/ ]" `7 q( _7 a9 CBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
2 I, O4 V/ y8 P1 T3 |8 L

/ x* r/ v' w. v% e2 x4 {男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?. U, _  V  z- N4 e3 O7 Q2 N
如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
6 ^- p  ]# e* F2 C5 p2 f& B4 q& f' c

& f  N7 u. f! F7 `8 S; c$ U男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?8 ^- S1 N: H! A
如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........& c: U: Z' o1 g( A$ ?" P6 M
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:20 AM
/ f, h& |/ _) v1 @/ O. b" h

4 N$ E( A" c9 V8 R; b6 s( c我話男性朋友。
13# Babafett
# s7 X. ?. k/ J  Q: k
3 M3 \. n6 q, C$ V# r我邊個男性月朋友玩過我jj????????
2 A  Y; L- s8 L% i我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?+ u$ d/ C6 L' j7 }4 H) \
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?0 z8 g& ~1 @) s# s* N* \
& s% D; S6 d9 H3 y& C% M0 [3 I' a
你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....2 \$ e4 q" ?% _# U! _
唔係我叫版主黎同我做主
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦" C6 g) f. a7 T; B& k% Z0 I
勇勇 發表於 2009-12-17 12:13 AM
4 R; Y7 }% G7 j% W( w
( r! h, ]! l* n- G5 V) Ithank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
一 定 會 成 功 。
13# Babafett    ~( H  S- ?  {; r! z( N8 F4 F

( h: g2 b  v3 }$ I5 w我邊個男性月朋友玩過我jj????????
2 K$ Z& n+ V2 c; }我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?% ?, [3 n7 v* v( z+ }
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
# N" V- j9 w7 q  s$ c' N1 a
/ Q3 A" [* y7 _4 U; ~你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
) X$ ]- v" J. n1 C. M$ J唔係我叫版主 ...' u& K8 K' S" p: A& H
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:40 AM
哈哈~~好慘啊
  K- ^+ J0 f4 H& l+ N0 {

+ R7 c% c' d7 v  |thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
$ `0 G# P* J/ i% dhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:44 AM
, R9 ^( J' i5 n' z, H2 M; n2 f% I" y8 p7 c5 G$ R; o# k
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
3 e4 x* i+ ]' P5 `( ]# Q0 C: \% n
所以我話你同性戀都不算侮辱。
哈哈~~好慘啊) E, x( b) ~% |( ~
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
* L+ ?; V, H' A  g
6 w' J9 e' [5 X  {( \' U唔夠你慘﹐ 流氓
哈哈~~好慘啊  b1 c% g) _& g( D, U3 w7 T; [  G
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
6 k/ N1 Q; D  n. e- _3 Z: V; _% r勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
& N3 O7 _: p  t  n! v1 m7 n
, x5 }$ w  j  L! `" i2 I其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
/ A  i0 V  z5 u3 x1 e0 j% a+ Z( H% L# R$ _' t0 a: v
所以我話你同性戀都不算侮辱。6 Z6 F; Q! I" r% [6 N3 l3 G5 I  l
Babafett 發表於 2009-12-17 12:49 AM
- N, ^" k' m3 k1 Z+ Y% ~+ W+ f0 f9 S% W- U1 p
你點解要話我係同性戀? 唔係侮辱我... 即係侮辱我老婆堂堂100%女人係男人?4 c' K+ b0 G: W1 b. {( a* n
+ N, j  t+ M7 g/ z7 W
你講清楚呀!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。