<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
* i; Q" N/ c( W$ V
  o+ h, V, O3 Z# {1 A) K! \thanks for correct me.
9 r' [# a$ _- Q  Chamsubboy 發表於 2009-12-17 12:14 AM
/ h1 I  n. E9 C. g" l* r. o3 @1 ^3 q0 m( y) `* q  w
You are very welcome.
! o7 o* L% T8 h. k7 b# k  H7 Z: g$ V$ f* u
其實你英文唔差﹐ 加倍努力你會寫得很好。
& y  [) B8 D6 R+ N9 i7 U1 D# G- k9 q9 U% o% ?- u
Add oil ! =)
4 {2 T! Q+ h4 c
' h" @" v, ~. g! z# I
係你男朋友話我聽。# ?% h4 D9 h" r) b
9 u  {/ ~! C1 G6 `3 N
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
2 B% `' }; K* N( ]0 TBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
1 A" r4 N' X# P" w) P" K3 z: F) [
9 v0 c9 `0 i6 a% ^
男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
1 o  |  y4 T+ {( b+ O; ?, q8 p. J5 z: \如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
- B* G/ {$ [6 K- p' }9 |

4 G0 a  k7 J" t4 J7 V男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
" x. f4 h& H1 [# }* j+ n+ m) {如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
7 n$ V" z; h0 L$ S/ F2 z/ nhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:20 AM
- A( d) i) |. M  G4 C1 ?! f
* N9 _6 O% q( }我話男性朋友。
13# Babafett " K$ u. v, h. U

- V# ^& Z; ~4 X, v我邊個男性月朋友玩過我jj????????
) ~) _0 A, p$ }7 ~3 t  p我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?
) o. L# ?9 a% h& a$ F+ T我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?6 E7 P/ Z( r0 [
3 k6 u, `) V! W, \
你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
+ r- g" b5 U; m: z& ]唔係我叫版主黎同我做主
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦8 ~2 z% m5 g) _" r( s  A/ L# W" s) q& H
勇勇 發表於 2009-12-17 12:13 AM
6 _$ l) b" T) X  e

* @3 Y# V5 z0 n8 Y* K5 ithank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
一 定 會 成 功 。
13# Babafett  ' H& e" A. \4 b$ y( y3 {* o0 m

! G4 K1 @; L2 P7 O' n: [# K我邊個男性月朋友玩過我jj????????' Q9 P% |9 j2 M/ D$ @: w3 X: {
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?
" w, n( H+ l" s' G# n# m2 t我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
. g5 I! I3 E1 Y# c6 C! y- h6 u
: d, m1 {; ~- J2 D% X你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
+ L9 O) o# J4 l! |唔係我叫版主 ...# v. A6 Z) ^) v( l; l- F4 G
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:40 AM
哈哈~~好慘啊
, |* y1 E2 q' {+ w% ^3 A# }
, [/ ]5 h2 v# g$ e2 z' q! x+ d
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
! |7 h& s9 N1 Q/ C( N8 F, B9 ]hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:44 AM
! l  `5 F5 F' X8 E

( V2 R9 S, |* K* c( l# }5 {其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
. [+ v5 C$ A* \; s8 o4 A  y( ~, g4 [, a0 p# a3 ?% b
所以我話你同性戀都不算侮辱。
哈哈~~好慘啊
( }, Y9 d  o5 z- D勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
" t. _! A" h  m2 E8 k# M- \" R" ]! d8 A# V( x
唔夠你慘﹐ 流氓
哈哈~~好慘啊
& w$ N  p  x$ p. [$ I, n- m勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
/ C3 V# }* ]% X! J# g/ b2 m( B7 D
勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
; y, t( m+ p* f( V; w; a/ `$ }
2 q5 f. ^' a7 R) P2 l6 _, ^/ A" ?
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣* H) B  {. a7 L+ j- Y

" h3 n3 s4 k# R9 i- W所以我話你同性戀都不算侮辱。7 F: D* w* V  Z. U7 _# C  k: J
Babafett 發表於 2009-12-17 12:49 AM
( C, u3 k8 @- n& V

# z5 ^; P: ^' {4 Z, B! w# [你點解要話我係同性戀? 唔係侮辱我... 即係侮辱我老婆堂堂100%女人係男人?
& f, m0 k$ g: b& y  l( S  Z8 A, O% P3 y- W
你講清楚呀!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。