<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
* G" i8 ?" j0 p+ k$ T$ W# X1 N! _$ A

8 g/ r, J7 D3 i5 Z% m: o) U5 n' Gthanks for correct me.1 _! @! @2 F% V* A! [2 d
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:14 AM
% {; i5 m$ a3 F( X$ q

& X$ U2 U0 a: k4 \; \You are very welcome.0 R- ]# P+ P+ ^' h4 V$ n
' y! R( J% u- t, g
其實你英文唔差﹐ 加倍努力你會寫得很好。
8 B3 l/ ~# Z5 i0 q  `. g% m" X9 w# v2 P, B8 I8 W8 s; g
Add oil ! =)
. n3 J0 A. T& {

' X5 h4 H3 j# U( a* V係你男朋友話我聽。
0 [: A# |" o. H9 N9 e
4 _5 v. u& B; N% X2 Z* LBy the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW". M) z+ V2 W! |
Babafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
  E! {! t) m' L) u$ o9 _
2 C! Q5 P- n+ }- y男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
; Q0 Q$ d7 ~& K# H. o" }如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
6 g$ a$ L, A; d. V8 @$ J, e+ v9 O: A! y8 P) b) p" ~
男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?/ C1 l( a' a! ]0 G
如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........0 f7 B4 E: u: S: i; [
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:20 AM
6 w/ F$ F( B/ C- D7 C4 z( ~( R& i" u- L6 A* u+ K
我話男性朋友。
13# Babafett " O+ P) L: j1 v" f: T
* B. x4 Y: I9 I/ P2 f) p+ u, o
我邊個男性月朋友玩過我jj????????7 r% @; J1 c. N( ]
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?* J5 s6 g, W/ R$ ~! Q
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?& l+ x( H# ]8 q; W5 b0 O" R: t

0 N1 d' x2 Q, [- ^8 ^  V  {你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....5 ?/ `: Y3 i+ i4 O& J: g  H
唔係我叫版主黎同我做主
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
2 s2 }% E  r* r) d8 C勇勇 發表於 2009-12-17 12:13 AM
. J* Z$ |+ A" |7 o6 ~. j, {* f) u
0 N% K. L# b+ y6 H
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
一 定 會 成 功 。
13# Babafett  " O" c' u+ U- h# ?

; ^( E. p/ M1 _5 `, a我邊個男性月朋友玩過我jj????????3 H* X7 s% t$ o% _- {9 y% ?4 f4 J
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?
" ?/ i9 P3 p/ @我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
8 O' g' z  [  y, k/ g* i7 P6 q% X
6 f) e$ j6 Q1 Y  Y8 U* Y: P. G  H; ^你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....  Q) D# h2 M: d  ~
唔係我叫版主 ...3 s- Q; \; }1 u
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:40 AM
哈哈~~好慘啊
% l+ N- f9 ^/ o$ z
; G& F9 F/ t$ e, u$ q, Uthank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.5 ]1 z. n  A0 _0 u
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:44 AM
) F% q. u9 Q8 B% K; }' ]; U2 r' ^  d/ K9 e) c) _; d4 p
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
' Z: X. g; i* m. U. b4 f
9 Y# f: C3 V; T6 A' S; y9 G; L4 D7 w4 i所以我話你同性戀都不算侮辱。
哈哈~~好慘啊" }" T- b2 W, G) o: e3 U: J5 L9 Z
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
" \* s! S. V8 [; R: ^  e7 m1 s- V* a; u. A  M
唔夠你慘﹐ 流氓
哈哈~~好慘啊
  f( S/ w6 z3 d" }: j7 s. T勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
. s! D: f6 X. J: K, ~: ^7 w
勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
7 h. _: T! w7 Z
% P4 p  w! c9 u3 O其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣- _5 T7 ?: Q) Q7 M) L: T: a
! ~* ?! I; }  Z; x5 u! ~
所以我話你同性戀都不算侮辱。' }1 Y+ ~$ Z6 ]- E% @% {
Babafett 發表於 2009-12-17 12:49 AM
; \  c7 r9 p: {: b1 l. c

1 l( N; \; K+ O' c6 B$ Q/ W你點解要話我係同性戀? 唔係侮辱我... 即係侮辱我老婆堂堂100%女人係男人?
" P9 D% F* U- y7 S% \& \
4 I! L0 ~  R" X- z$ z  D8 O' r# z' A你講清楚呀!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。