<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
! u- y5 s0 M/ A0 p1 x真記得定假記得先?吾好敷衍我喎仔?
9 i! G# ?! _: b. k* F/ W+ w. Yalan3015chan 發表於 2009-12-17 01:04 AM
俾你識穿左添 . ]2 k# I$ p7 g# B" g# Y% x% H$ Q
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句 5 a9 j( i1 F3 W3 l) V
不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~
起26fun話我hamsubboy拎條jj 俾 我d 男性朋友玩3 U0 c7 F: A4 k  ]+ i! ^" O
8 ?8 l" w+ ~1 |1 @7 G3 l; H9 Q
我依家要求Babafett 在 24小時之內在26fun所有 forum 向我開post道歉6 [: H6 H, U/ n" W; J
hamsubboy 發表於 2009-12-17 01:14 AM
佢居然真係當你冇料到
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~
% w9 I$ C# ]' }1 z; h3 Ralan3015chan 發表於 2009-12-17 01:16 AM
9 Z* e3 y) c' S
( ^1 J2 K& Y/ u! p% c3 |. |2 R
未解決!6 V' u, l, {$ o* e* x( ~) E
未解決!
8 r7 J$ V! }. l+ }0 P9 ninfjlam 發表於 2009-12-17 01:12 AM
4 N5 H* D" m( ?4 B& |& j! k7 g0 K2 N4 G; f1 Q8 f* }
YES! 未解決
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢居然真係當你冇料到
2 N7 u0 j# l" ^0 t* ?- W+ c勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
8 p! e$ R5 }& Q4 T
人地要訓覺去瑞士1 @+ H1 g) g; z
5 S4 z* y% k( l, x9 Y9 G
話人同性戀不算侮辱
6 p9 r7 Z6 ?, N3 Y" F但誹謗是罪
佢居然真係當你冇料到
3 {7 p5 `* }" U8 Q8 v" h勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
* J! |4 X- L4 z0 X2 @# H! ~. t3 c1 ^8 p$ u
當我absent... 有無落注呀!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
俾你識穿左添 ) T$ ]6 q  O  J$ D3 E& @* }
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句   q8 Z  D! f7 V
不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得* |( y, x" i3 f; ?
勇勇 發表於 2009-12-17 01:15 AM
, o, B; O% a! ~5 x
梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!!
- Y: t) {: J- J" u) ]: t$ m吾梗要啦!我記得你咪得囉! # V: v) T/ X* S5 `% j7 _+ b
冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路!
( G3 K1 A$ I; T" U
人地要訓覺去瑞士
% b' b& ^  \6 n' w! c5 m8 ]0 s4 G! Y/ h
話人同性戀不算侮辱! O, p- m4 A! U
但誹謗是罪
. B" I( O* z* b- Q6 d" [4 ^& ^+ LKIU 發表於 2009-12-17 01:21 AM
9 O2 q$ Z0 W2 m
( l. E- q& X* h5 x% b" K$ y4 S
就係呢一點, 我會唔會係香港第一個在網上告人誹謗罪成功既第一人?
一 定 會 成 功 。
2 p8 W9 H& c. w3 z梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!! 9 \' E. p5 a7 t! _# E/ h' w
吾梗要啦!我記得你咪得囉!
0 z. u! ~8 _# ?, z4 J冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路! ...# Z8 |$ g3 O) [8 g' ^  r" W  @
alan3015chan 發表於 2009-12-17 01:21 AM
( p1 R; z; f7 b- u
entfun係2003起壇。。。9年?
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。