<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
1 n- ~) N( o) q: s* _真記得定假記得先?吾好敷衍我喎仔?
3 w  E. {$ p9 S' Z8 w: r4 Falan3015chan 發表於 2009-12-17 01:04 AM
俾你識穿左添 0 F" q9 T, ]2 }! k' s4 V
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句
5 S4 b, D+ g. f8 u& W% `不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~
起26fun話我hamsubboy拎條jj 俾 我d 男性朋友玩* J% d/ |4 y+ ~; B: C
2 ]7 o# u6 N9 F1 t+ x% @
我依家要求Babafett 在 24小時之內在26fun所有 forum 向我開post道歉
2 C  z. L' g. S  Mhamsubboy 發表於 2009-12-17 01:14 AM
佢居然真係當你冇料到
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~ ) S9 I4 i' i2 H% r% Q: n$ w/ D
alan3015chan 發表於 2009-12-17 01:16 AM
2 X) u& l, i& J

8 O+ ~' t7 K8 E$ D: y" p未解決!8 ^' V. m* K: X
未解決!
1 d  J. t3 j' c( \! ?- ginfjlam 發表於 2009-12-17 01:12 AM
  @6 }8 [- o8 P
" {% G5 C- O# q( t' L
YES! 未解決
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢居然真係當你冇料到$ n6 ^/ _- x5 D) [5 A5 O
勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
8 m. _9 E" @, P5 _2 Y
人地要訓覺去瑞士
8 Q0 ~% L0 l1 U! O' d1 l% H7 v) [. W  x- i/ b
話人同性戀不算侮辱$ ?6 a; v; t& w
但誹謗是罪
佢居然真係當你冇料到- x2 _: l- d6 s
勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
* ]4 f3 d2 c+ N- w6 j
1 q6 J! u6 O, G. r  ]1 B
當我absent... 有無落注呀!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
俾你識穿左添 ) {* r3 Z/ X# J; T$ [% n) t0 L
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句 + {; ?! \0 {* }$ v& l% L* e& {
不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得8 G/ n8 }# X% f5 @7 u  C
勇勇 發表於 2009-12-17 01:15 AM
$ T1 g% Q9 @! Y8 x
梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!! 2 d& x& R. O- ^$ N2 b4 N
吾梗要啦!我記得你咪得囉!
0 `& C9 `+ @- y冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路!
% ?3 H) Q" P+ N9 s  n7 s! z& I. D( Q
人地要訓覺去瑞士
" a# ^! V8 n' |/ e1 ~# u  j7 ^
/ w1 H$ R  v7 ]7 P  K# M$ K話人同性戀不算侮辱
$ @1 p* j! h9 l, t但誹謗是罪
# q" D1 I4 h  w' j* oKIU 發表於 2009-12-17 01:21 AM
( z0 M/ D: I/ r1 [: J9 V; s+ T& z1 _
) _3 s/ Q$ K9 x4 Y) J& X% ?就係呢一點, 我會唔會係香港第一個在網上告人誹謗罪成功既第一人?
一 定 會 成 功 。
, C$ h9 ~2 u% _# A# f! u梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!!
' t, f1 }6 @8 E' @0 x% X2 U吾梗要啦!我記得你咪得囉! " h4 A) ^4 q& C* E
冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路! ...
# A/ _- x4 U1 A4 ]1 X: ualan3015chan 發表於 2009-12-17 01:21 AM
- N# t. r0 P7 ?& `
entfun係2003起壇。。。9年?
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。