<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
不如打JJ決勝負 ... 以向欣宜打JJ次數比高低
e_e 發表於 2009-12-17 04:56 PM
WTFG
正呀 賢子去搶埋一份
石子去搶埋一份
先多謝各位兄弟嘅祝福同關心
然後更要多謝馬沙呢隻大喇叭!
日子將定於本月內, 簽處地決定選址亞洲(仍在二選一).
婚禮儀式, 婚宴, 酒會等將於儀式後蜜月期間分別於六地進行, 香港會屬其中一地.
香港之婚禮儀式, 婚宴分別為佛教及天主教, 分兩日進行.
小弟於26內所有知己良朋會不日內收到短訊聯絡, 稍後會專人送出請柬, 誠邀懇請各位友好出席  

off 一陣, 稍後再返嚟
婚禮儀式, 婚宴, 酒會等將於儀式後蜜月期間分別於六地進行, 香港會屬其中一地.
香港之婚禮 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-17 08:53 PM
弓起
香港之婚禮 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-17 08:53 PM
爸爸結婚,估唔到啊,咁多我識既人入邊,第一次聽結婚呢回事,突然好興奮tim
恭喜哂boy爸
香港之婚禮 ...
成家立室啦
香港之婚禮 ...
佛教都會幫人辦婚禮? 我只係電視見過印度教婚禮.
我知道, 我一定無份......
不過, 我都充心送上真誠的祝福. 要白頭到老, 永結同心呀!
ps: 唔好再一次扮失億, 一次上六、七條女
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。