<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
你做乜變左做混形土
mnbvc 發表於 2009-12-17 10:01 PM
可能係mhkk/mnbvc/nnhkk....電梯男等今年見佢2位偶像最後fun

日期: 18/12/2009
活動: 信德中心「聖誕情迷日耳曼」 - 才『德』兼備藝術節
藝人: 陳美詩
時間: 13:00 - 14:00
地點: 上環干諾道中168-200號信德中心2樓中庭

日期: 18/12/2009
活動: LOVE & LOVE Mini Fashion Show
藝人: 周秀娜
時間: 14:30
地點: 銅鑼灣崇光百貨3/F

PM人氣之星頒獎典禮
日期:2009年12月19日(星期六)
時間:2:00p.m.-3:00p.m.(傳媒接待:1:45p.m.)
地點:將軍澳新都城中心3期(將軍澳貿業路8號)
嘉賓:傅穎,諸葛梓岐,莊思敏,梁嘉琪,KellyFu-傅嘉莉
Rainbow胡心諾,Lavina鍾蕙芝,Zoey岑潔儀,謝依穎,王若琪
ECupBaby劉欣宜,李蘊,吳彤,KellyJackie,4anda(son)
「超級巨聲」網上熱爆大孖周志文「亞洲星光大道」冠軍王羅力威
新香蕉俱樂部姜文杰成峻殷僖
一年一度之PM人氣之星頒獎禮將邀得一眾得獎藝人將接受獎項及表演。
先多謝各位兄弟嘅祝福同關心
然後更要多謝馬沙呢隻大喇叭!
日子將定於本月內, 簽處地決定選址亞洲(仍在二選一).
婚禮儀式, 婚宴, 酒會等將於儀式後蜜月期間分別於六地進行, 香港會屬其中一地.
香港之婚禮 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-17 08:53 PM
恭喜大皇版主
十分多謝各位好友的祝福, 衷心感激
小弟承認事出的確十分突然, 亦令雙方家人及部份好友措手不及, 甚至令兩位知交與小弟隨行發生衝突, 深感抱歉
新娘子非純華人, 小千金嬌生慣養只得22歲, 不論社會經驗及伴侶相處態度均嚴重不足, 與小弟由邂逅到發展以至私決終身大事不過一個月時間, 平心而論的確鹵莽倉猝.......
但主動放棄了學位課程, 與模特兒公司解約, 不眠不休去學習照顧一位病人..........新娘子義無反顧為小弟所做的一切, 亦確令小弟動容.
如要說結婚之舉係一時衝動的話, 難得有伴侶可與自己衝動一番齊齊孩子氣, 那亦不失為賞心樂事

誠言, 與小弟於26相識共處的各位, 身份地位不下於小弟現實接觸的各人, 所以香港舉行的婚禮婚宴都會誠邀這裡每一位好友出席
某幾位好友非於香港生活, 故小弟會優先另作通知及安排一切, 這幾位好友可要舟車勞碌一趟了

最後, 小弟要明言的是, 絕不是為了金錢, 社會地位或其他而結婚, 所以謝絕新娘子的一切嫁妝及禮物; 而我倆均已同意, 期間獲贈的所有不動產, 現金, 首飾, 股票債券及其他, 均會交與律師處理, 全數捐與慈善機構; 婚禮及婚宴所有費用, 由男方負責.

家陣我娶老婆, 梗係我啦! 我係咁大男人咖喇! uncle!
請你明白, 這不是狂妄, 我只是做我能力可以做的; 更希望你明白我倆都不渴望奢華的盛宴, 只想要簡單溫馨的婚禮.
你的祝福才是我倆最珍惜的禮物.
welcome to 26

評分次數

小弟承認事出的確十分突然, 亦令雙方家人及部份好友措手不及, 甚至令兩位知交與小弟隨行發生衝突, 深感抱歉
新娘子非純華人, 小千金嬌生慣養只得22歲, 不論社會經驗及伴侶相 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-18 12:54 AM
哥~我好感動呀
我真係好好好好好好好好開心呀!
新娘子非純華人, 小千金嬌生慣養只得22歲, 不論社會經驗及伴侶相 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-18 12:54 AM
嘩,嘩,嘩,好難再有令我更驚訝既事,但,做得你個仔,當然會全力支持你既做法,祝男既永遠健康,女既得到幸福

日期: 20/12/2009
活動: 西九龍中心「Elite名模之路分享會」
藝人: 楊崢 、 Mandy Lieu 、 陳沛嘉 、 羅凱珊 、王秀琳 、 呂慧儀 、 鈴木仁
時間: 14:00
地點: 西九龍中心1/F大堂

本帖隱藏的內容需要積分高於 14000 才可瀏覽

評分次數

• ckyckk

我依家真係唔慌唔嘩唔感動喇............今日去左旺角百老匯買部dell alienware, 個sale 哥哥重興奮過我, 仲好好心機同我set 左粒幾兩個鐘(我就同朋友去左食嘢), 不論店員同其他客見到都嘩嘩聲, 個店長重送左好多好多嘢比我........但係, 部嘢靚就真係超靚(機底no.88 !), 不個佢本勁靚皮制說明書竟然乜嘢都無教, 至叻係教我點插電!!!
天哪~~~~~個bluray 吸碟盤點用呀~~~
一於聽日影相放去電腦區問人呢部嘢有乜嘢玩先~
先多謝各位兄弟嘅祝福同關心
然後更要多謝馬沙呢隻大喇叭!
日子將定於本月內, 簽處地決定選址亞洲(仍在二選一).
婚禮儀式, 婚宴, 酒會等將於儀式後蜜月期間分別於六地進行, 香港會屬其中一地.
香港之婚禮 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-17 08:53 PM
恭喜大皇, 大皇你都終於成家立室喇
我依家真係唔慌唔嘩唔感動喇............今日去左旺角百老匯買部dell alienware, 個sale 哥哥重興奮過我, 仲好好心機同我set 左粒幾兩個鐘(我就同朋友去左食嘢), 不論店員同其他客見到都嘩嘩聲, 個店長重送左好多好 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-18 01:23 AM
我頂~部機靚到喊......
係咪真係有D紅色光暗放出黎嫁?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。