<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
我依家真係唔慌唔嘩唔感動喇............今日去左旺角百老匯買部dell alienware, 個sale 哥哥重興奮過我, 仲好好心機同我set 左粒幾兩個鐘(我就同朋友去左食嘢), 不論店員同其他客見到都嘩嘩聲, 個店長重送左好多好 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-18 01:23 AM
成部狂牛咁款
係~好型
好似好貴.....
有錢實要整番部帶番學引下囡囡
我頂~部機靚到喊......
係咪真係有D紅色光暗放出黎嫁?
自由神 發表於 2009-12-18 01:25
係有20種led 光, 自由選擇, 紅係其中一種~
我依家真係唔慌唔嘩唔感動喇............今日去左旺角百老匯買部dell alienware, 個sale 哥哥重興奮過我, 仲好好心機同我set 左粒幾兩個鐘(我就同朋友去左食嘢), 不論店員同其他客見到都嘩嘩聲, 個店長重送左好多好 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-18 01:23 AM
我頭先都喺mk
食得架,我咩都唔識,咩都唔知
係~好型
好似好貴.....
自由神 發表於 2009-12-18 01:30 AM
d 囡囡唔識野, 笑你買牛龜咁大部notebook喎
係~好型
好似好貴.....
自由神 發表於 2009-12-18 01:30
我見佢幾靚仔所以物買咯, 又真係幾殺咖~
過2萬, 但幾多錢唔記得, 張單喺車度........
係有20種led 光, 自由選擇, 紅係其中一種~
BOYDWAN 發表於 2009-12-18 01:35 AM
有無star war~sky walker果把激光劍果種光?
有就真係要諗一諗籌期整番部
d 囡囡唔識野, 笑你買牛龜咁大部notebook喎
clkgtr 發表於 2009-12-18 01:37 AM
有得放光喎~
我一講...Er?過2皮啦
大把女埋身啦
有得放光喎~
我一講...Er?過2皮啦
大把女埋身啦
自由神 發表於 2009-12-18 01:38 AM
成堆囡囡爭住叫你做神哥哥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。