<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 向hamsubboy道歉﹗
返回列表 回復 發帖
hamsabboy兄, alan 兄,
: R( x0 t& B, l' ?( ~, f- {你兩位份屬小弟多年好友, 客套話就不用多說了, 大家又不是不知大家脾性嘛~
* j) q4 ?, l- I& {; L: n老套說一句, 相嗌唔好口嘛, 從來針鋒相對說話何來悅耳順眼呢?
. [' u+ k- @* M9 y# c) H對與錯毋謂深究了, 小弟而言最重要是你兩位好友 ...
4 h0 w7 _/ u6 sBOYDWAN 發表於 2009-12-18 01:32 AM
) w; _7 I( H1 |1 ]

8 W! j, B% b" }2 J0 E. K唔明......., `& ?% h0 H$ G, l% a6 j
BOY兄, 你記唔記得 JEN01 單野呀?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
7 ]6 B3 h9 t! e1 V# z- }, q
! ]2 O1 S8 s& t" X; R, ^- [9 N$ z唔明.......
' q4 g* V: f0 A9 x* m/ kBOY兄, 你記唔記得 JEN01 單野呀?
9 O2 `2 B/ L  Y& t3 B% H* ]5 ?; dhamsubboy 發表於 2009-12-18 01:49 AM
, y5 J0 U+ t2 x, Z

% v1 z$ F+ D. x算喇師兄,網上吹水何需咁介懷
我最憎果d 自以為醒目 自以為咩都知 既 過路人 第三者......  f! e2 _) o! y/ d9 P' S

8 q' q# x3 m" t$ LBOY 兄, face, 我一定俾你...... 希望你知我做緊咩

評分次數

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
各位,容許我講幾句! U" o0 d" g) z: b' V. G
既然大家都有想大事化小,小事化無既心
( K, L  l* x, \3 w' p$ {/ h* a
" E  T* W+ r7 S8 n5 T2 e- J4 q大家就忍多步,退多步
6 U  V. x/ ]0 Q4 [6 `4 ]9 Q* c繼續開心吹水,忘記誰是誰非可以嗎?
本帖最後由 自由神 於 2009-12-18 02:29 AM 編輯 * R: D9 K, v7 O3 |: s5 n

3 p, Z4 g  i1 u3 R% a3 W6 O
我最憎果d 自以為醒目 自以為咩都知 既 過路人 第三者......
; G! O+ L! E" c1 \4 X+ ^& L" m( y. Q
BOY 兄, face, 我一定俾你...... 希望你知我做緊咩2 `3 z8 e6 C, i2 z# }9 m7 T+ b
hamsubboy 發表於 2009-12-18 01:57 AM
" G% t% G' j- s$ A* a: E2 {5 u

0 L' L; s2 R6 O. ~  ]
本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
無啦啦想害你..
* W1 `9 L5 J4 ?' Z2 ]而你所謂最憎既人,講句中立既說話都有問題既, 唔通要支持你去上court告人先叫正常?
7 _7 c/ ~) h# K! s我唔知點解你要話人"自以為醒目 自以為咩都知", 如果有錯你可以去指出, 大家再作討論..
$ A* \  e8 L1 {8 ?$ m冇人做野/講野永遠都對, 我唔會,你都唔會.. 點解就唔聽聽別人既意見平心靜氣去傾呢?[/hide]

評分次數

0 p: a* @; u7 D! p0 R4 a9 `9 `$ _7 p( F1 y' K$ Q) L: n明白大家既用心~
, y1 \& d, f- O0 m# \9 |無論誰是誰非啦~
5 |# ?* ^' r6 L由這件事Let go~好嗎?
0 U/ v* E0 O4 q6 L5 N' s
  z- M/ d* @! O! d+ Hhamsubboy叔 依家教仔, thx!
一 定 會 成 功 。
有 d 人, 你要大到佢暈先識死
一 定 會 成 功 。
27# 自由神
2 u. o% b9 D. e. e0 L' G/ e3 H) _  z$ b( T2 I6 p  z7 q0 S" [
好.. 一切隨緣啦咁..( t+ V5 F0 H3 k- {) x5 ~# R% ~
我都唔會再對呢件事make any comment ..

評分次數

• 自由神

27# 自由神
) E2 i% j2 Z$ d
7 c# B2 L# H0 N+ h  X好.. 一切隨緣啦咁..
9 Z6 c7 N' \$ c  q' i% R0 L我都唔會再對呢件事make any comment ..
0 x1 B( O4 l  |; V8 VKev 發表於 2009-12-18 02:24 AM
+ [( K6 k+ j( ~8 L& H
; @, B! x5 f5 ?! r8 W快d delete la! brother ! thx

評分次數

一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 向hamsubboy道歉﹗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。