<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 向hamsubboy道歉﹗
返回列表 回復 發帖
hamsabboy兄, alan 兄,
, Y- m' i5 s+ b$ Q5 L你兩位份屬小弟多年好友, 客套話就不用多說了, 大家又不是不知大家脾性嘛~
! u8 |5 ~6 g$ W1 G4 D老套說一句, 相嗌唔好口嘛, 從來針鋒相對說話何來悅耳順眼呢?
$ i' b- o$ `) o" U  K4 D8 k1 ~對與錯毋謂深究了, 小弟而言最重要是你兩位好友 ...5 ?$ _! U; k7 t% p2 x
BOYDWAN 發表於 2009-12-18 01:32 AM
' y8 N! k" v& _# n; D! s: k$ s$ Q9 D* m0 j# C0 R2 t
唔明.......
) k) B1 Y9 b/ T6 VBOY兄, 你記唔記得 JEN01 單野呀?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
. y$ L5 k) e* V0 h( r' R  r7 K
+ E4 s" ^3 c& r唔明......./ C+ A9 |& I. O9 h; h( @* w$ P0 I
BOY兄, 你記唔記得 JEN01 單野呀?
/ D# |4 _8 f, L$ l0 ?) b; G( khamsubboy 發表於 2009-12-18 01:49 AM
" k' s/ ~4 X7 W
$ S3 a( N5 ]- H! F  ?0 V算喇師兄,網上吹水何需咁介懷
我最憎果d 自以為醒目 自以為咩都知 既 過路人 第三者......
% }* {* v; w+ R0 B- h2 ^0 h0 h; R4 k$ l
BOY 兄, face, 我一定俾你...... 希望你知我做緊咩

評分次數

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
各位,容許我講幾句# b+ c1 p" e. k" c
既然大家都有想大事化小,小事化無既心
% o, h" _  J6 x& p5 Y/ v3 J: S9 z9 u' ?# [5 t
大家就忍多步,退多步
& K' I8 i& k1 @8 X7 _繼續開心吹水,忘記誰是誰非可以嗎?
本帖最後由 自由神 於 2009-12-18 02:29 AM 編輯 6 q6 j7 w4 T" H/ M1 K- F
+ }) v' ]/ p4 u7 Y: {
我最憎果d 自以為醒目 自以為咩都知 既 過路人 第三者......
. A7 U- N: b  L" o( B% B4 `- h) W
! t8 ~5 S5 L' M: _6 Q# o$ Y# D% uBOY 兄, face, 我一定俾你...... 希望你知我做緊咩
. V: F4 r/ `. s" Y* L4 z$ J; ihamsubboy 發表於 2009-12-18 01:57 AM
+ b$ r: b2 [) A. T2 y: G2 J5 [! H) I$ Q9 p
本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
無啦啦想害你..
8 v# n1 i9 n! k5 R  w而你所謂最憎既人,講句中立既說話都有問題既, 唔通要支持你去上court告人先叫正常?
) Q# I. A5 W- ]. l/ \0 O我唔知點解你要話人"自以為醒目 自以為咩都知", 如果有錯你可以去指出, 大家再作討論..
; Q. p1 s6 u" k4 T' @冇人做野/講野永遠都對, 我唔會,你都唔會.. 點解就唔聽聽別人既意見平心靜氣去傾呢?[/hide]

評分次數

本帖最後由 自由神 於 2009-12-18 02:24 AM 編輯 * v5 ~% o% S* D' d5 `) j' q
2 z7 E3 b% Z* m0 |
9 e/ m: u$ f: {  e/ }' L
Kev 發表於 2009-12-18 02:14 AM
明白大家既用心~
3 t4 D# D, E- t5 k- p無論誰是誰非啦~1 S6 E2 s8 I! l& m
由這件事Let go~好嗎?
* |% V6 _4 q! o  m
' A4 t. k  ^) e( [7 Mhamsubboy叔 依家教仔, thx!
一 定 會 成 功 。
有 d 人, 你要大到佢暈先識死
一 定 會 成 功 。
27# 自由神 $ y3 b2 ]' \$ A$ a
0 L1 P; o& T5 F; Z
好.. 一切隨緣啦咁..1 t. J$ @: f) ]1 k* G
我都唔會再對呢件事make any comment ..

評分次數

• 自由神

27# 自由神
1 b! R: r7 K1 i/ c" Y8 s) ]
; J6 `" X( r: {& \/ f3 @$ `好.. 一切隨緣啦咁..
+ T! }, ]9 A4 R% a& ~我都唔會再對呢件事make any comment ..
- Q0 ^$ j( `4 N0 j% }8 aKev 發表於 2009-12-18 02:24 AM
: A% I' ^/ j  |) W8 ]0 z4 y+ j  V& S/ L! P
快d delete la! brother ! thx

評分次數

一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 向hamsubboy道歉﹗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。