<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 袁彌明踩周秀娜Lavina 影半裸月曆照惡心
返回列表 回復 發帖
$ W; x0 u6 Z' P9 E, o& N' Y5 F+ U/ v
下,點解
& D; h3 Z" `0 L$ Z% F9 ?Winters 發表於 2009-12-18 09:29 PM
只要你出d字,佢地唔岩聽就會立即禁你言1 c# p7 C! e9 V" t! U- X
所以我以後都唔會去回post
7 w1 A6 C6 d' c5 A1 q6 I" d
下,點解
$ s% H0 [. d$ C$ V, d! W4 UWinters 發表於 2009-12-18 09:29 PM
* h# H& w7 }& u6 x* ?) D/ Z3 J2 Z
5 U3 x3 S" }# U: D6 X: F4 L
係囉~ 願聞其詳
你知唔知26最惡是那區丫,在那區唔打字只打公仔都會被禁言
4 ]3 I' {8 P3 ]6 j0 T勇勇 發表於 2009-12-18 09:32 PM
* z% N6 m2 z1 D) U+ e. A0 ~呢個真係唔知
( _$ h0 V8 A. y3 f願聞其詳
! W8 u8 F/ }* k
6 u, ?  K8 F5 H# P9 H% R5 h% q4 D呢個真係唔知
  ~0 z! M7 X# D8 q願聞其詳) ~& }7 |  P! a1 W
Winters 發表於 2009-12-18 09:35 PM
自拍區囉,w兄你冇理由唔知道架
1 y+ r6 ^5 Y# x" _1 f我被佢地禁個2次% i- \5 h+ _$ A5 {0 x3 T3 ]! v4 V& \

* j- D" c$ V. a1 p0 V' H" C  [改1改...係3次
自拍區囉,w兄你冇理由唔知道架# j2 B. c* |8 \( l0 m$ H
我被佢地禁個2次
( K- ^* w/ K- [3 e% y0 g+ M( a6 W0 T: J! y9 w
改1改...係3次% D7 g9 [3 x. C# F2 R
勇勇 發表於 2009-12-18 09:38 PM
. G5 y$ t6 B9 {# o! }
以前一直做CDROM,上一排唔上一排,最有記憶都係樂壇揸FIT人個陣咋
佢都真喺好中意講是非wor........
咁人地都係繼續做ga la
臭三八一個
扮晒清高, 以為自己係聖女
佢又老又"巢",+ [+ |2 |/ f: V! N- U6 O) k
唔吋下人就連將來o係街邊做企街,刀冇人知佢係個過氣港姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 袁彌明踩周秀娜Lavina 影半裸月曆照惡心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。