<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
I would say....由不平凡變得平凡
I think Brother will agree with me~
自由神 發表於 2009-12-19 10:50 PM
因為由千金小姐變家庭主婦,係佢角度,就已經夠不平凡啦
但megabox 係L5中庭,即係要上樓梯
一個鐘過去都好趕
但megabox 係L5中庭,即係要上樓梯
gn00987333 發表於 2009-12-19 10:53 PM
20分鐘就到
咁應該唔駛打的掛
我都希望做到喇
Ruby 唔係香港人, 係abc, 佢爸爸係日本人, 媽媽係新加坡人
由於佢爸爸某重工總裁, 加上公公係新加坡拿督, 所以佢屋企人對今次嘅婚事極度緊張.....
雖然Ruby 係abc, 但因為媽媽係新加坡人嘅關係而佢爸爸又熱愛中國文化, 佢中文都叫ok, 當然就唔會出口成文啦, 仲成日用錯字句添~
佢喺美國主修企業經濟二年級, 亦同模特兒公司有約, 今次為咗我地嘅婚事佢毅然停學同主動解約, 作為佢另一半我覺得唔太好, 尤其我嘅健康對佢會好唔公平.....
我d 脾氣一發作真係無幾多人頂得順, 每次佢除左頭耷耷唔出聲外就只係捉住我隻手, 我fing 完佢又捉番實, 試過整親佢添......事後見到紅左我見到都心痛, 但佢就只會笑笑口話唔覺痛, 如果我唔理佢先至係痛........唉! 中晒男人死穴!
坦白講, 我早已唔打算再有任何女人喺身邊, 我真係唔明點解會同佢一齊; 論條件佢真係好多人追, 佢亦同我講從來無諗過會咁後生結婚, 但係我同佢係同時間有結婚嘅衝動, 當嗰日我地望住對方嘅時侯, 不約而同同時間講出咗"will you marry me?", 講完真係笑咗出嚟, 真係喊住笑.....
老天爺愛開玩笑, 我唔知跟住會點, 但我知道, 我今次係忠於自己感覺去做.

評分次數

我想出個set 分新 post 咖, 但係upload 唔到.............
Ruby 唔係香港人, 係abc, 佢爸爸係日本人, 媽媽係新加坡人
由於佢爸爸某重工總裁, 加上公公係新加坡拿督, 所以佢屋企人對今次嘅婚事極度緊張.....
雖然Ruby 係abc, 但因為媽媽係新加坡人嘅關係而佢爸爸又熱愛中國 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-19 11:16 PM
我比我幾個朋友笑我老牛食嫩草..........
我想出個set 分新 post 咖, 但係upload 唔到.............
BOYDWAN 發表於 2009-12-19 11:18 PM
你用 ie6 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。