<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
好耐冇見 ~

x'mas 有咩節目
ckyckk 發表於 2009-12-22 01:41 AM
台北車展行閣置.......留港

我話 mnbvc 份新工呀
ckyckk 發表於 2009-12-22 01:36 AM
本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽
台北車展行閣置.......留港

ATX-828 發表於 2009-12-22 01:50 AM
嗰邊地震 ~ 唔去安全啲

武林入面班台仔台妹己經呱呱嘈
**** 本內容被作者隱藏 ****
勇勇 發表於 2009-12-22 01:59 AM
嗰邊地震 ~ 唔去安全啲

武林入面班台仔台妹己經呱呱嘈
ckyckk 發表於 2009-12-22 02:38 AM
無留意高雄原來有頌獎禮, 否則7天機票頭尾19去26返都有fun
無留意高雄原來有頌獎禮, 否則7天機票頭尾19去26返都有fun
ATX-828 發表於 2009-12-22 03:03 AM
去日本仲好影

佢地新年呀,大把賀年 show

台場、汐留 同 六本木山 啲電視台捕住

分分鍾大把收獲

惠梨香
去日本仲好影

佢地新年呀,大把賀年 show

台場、汐留 同 六本木山 啲電視台捕住

分分鍾大把收獲

惠梨香
ckyckk 發表於 2009-12-22 03:14 AM
係港台先有每日星蹤,

日本有悄像權, 企街等合照noway
所以無類似星蹤.....只有火車特見蹤
係港台先有每日星蹤,

日本有悄像權, 企街等合照noway
所以無類似星蹤.....只有火車特見蹤
ATX-828 發表於 2009-12-22 03:51 AM

泛民不敵楊思琦

(明報)2009年12月21日 星期一 05:10
【明報專訊】究竟一般市民有幾關心普選    、取消功能組別呢口的大是大非嘅議題呢?噚日Emily去咗一個民主派    喺銅鑼灣    時代廣場對出搞嘅街頭論壇,陣容都唔弱,有幾名立法會    議員,包括民主黨    主席何俊仁    、社福界張國柱、醫學界梁家騮,以及民主動力召集人蔡耀昌。但現場所見,幾乎無咩市民坐低喺度聽,台下幾乎清一色都係記者同工作人員。

然而正當論壇舉行期間,喺論壇旁邊,忽然殺出樣子甜美嘅藝人楊思琦    ,相信佢應該係拍攝電視節目,楊思琦嘅聚眾力量極為強勁,旋即吸引一班市民圍觀,反觀在旁嘅論壇,顯得冷冷清清,對比極為強烈。

開壇論普選 冷冷清清

Emily認為,似乎呢口的街頭論壇已經唔能夠刺激市民嘅神經,泛民倒不如叫一兩個支持取消功能組別嘅藝人「開壇」,可能「票房」先至唔會咁慘淡。
咁尻辛苦得2舊水遲d我澳門地盤開,跟我過澳門做啦,俾$300一日你喇

勇勇 發表於 2009-12-21 10:47 PM
香港跟車一日番8粒中都3舊啦~搵笨咩
常在床 發表於 2009-12-21 11:30 PM
fd價跟過'乜搞'刀係3舊
船飛刀去左一半
來回2舊幾米仲白做
仲要嘔凸食宿
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。