<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請教大家一個重要的問題!!
返回列表 回復 發帖

請教大家一個重要的問題!!

我有一個同學剛因病去世!我想去靈堂致祭!
7 F; T. L! @) y但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?
1 c( N: x3 P, @. I7 u好煩悶!相差幾日=.=
我有一個同學剛因病去世!我想去靈堂致祭!, c; r+ V: ]- f3 q/ U. V; t4 ^; |
但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?
; d" H# S! b# Y6 J+ ^好煩悶!相差幾日=.=& c: O/ p9 x+ F; |- ?
joe159357 發表於 2009-12-23 03:02 AM
8 u# _( ?* k# q

b. ~- v6 Y; E2 {* j冇所謂
我有一個同學剛因病去世!我想去靈堂致祭!7 x, _& q: T# r
但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?+ x' h1 W+ ^* K- \' y9 L, [
好煩悶!相差幾日=.=/ a3 Z# w6 |8 p+ P4 E
joe159357 發表於 2009-12-23 03:02 AM
唔係冇所為啊. {% A! J: U/ e; Z7 Y
只可以是但去1樣
0 v, B" M% D  ~4 F9 _5 r- }紅白點可以雙衝啊
唔係冇所為啊
0 t( n7 \; L% y% Y只可以是但去1樣' v# ^7 M5 U2 j) b
紅白點可以雙衝啊
+ L/ o7 j8 A/ Q  Q7 |* v打死PK仔 發表於 2009-12-23 10:25 AM
5 X6 ?3 U% Z7 {9 D! Y) n& c- A& X; Z0 o! J, m+ n
$ E2 _' }* M: b+ _8 }* L

3 V$ ~  b) J# _) u, I  O" w法律同科學既角度係絕對無所謂~~~
我有一個同學剛因病去世!我想去靈堂致祭!0 X3 `7 n$ R3 y- |7 e6 Q
但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?
- L+ p. V- c) w  D; ~好煩悶!相差幾日=.=
4 ~/ R+ k" `. i& R* ijoe159357 發表於 2009-12-23 03:02 AM
0 i0 b' v, Y9 \

8 W. j" G( G5 ]  L去靈堂就梗咖啦~~~菊個弓,問候兩句咪閃咯
; c& {7 K, Q$ ~0 J8 E1 Y. z& w* X# d$ t7 T; Y
之後問下你位好兄弟介唔介意
- T; ~" y4 h! {2 y" y應該都唔介意既,你又唔係主人家9 i' C8 m  I6 z- |2 V
介意既下次食番餐飯補數咪搞掂咯

7 S" ^4 A" x. T  v0 `1 _
$ r$ X( \- p4 Y" Q/ x6 g; [; d1 i1 `: q

( F/ t4 \* P5 f! V9 H7 h6 |
( ?  K0 L+ |) L$ e法律同科學既角度係絕對無所謂~~~4 F% Q; U1 h  n3 @  y
kakeidevil 發表於 2009-12-23 11:18
仲迫唔到你出正身你米誤導樓主啦
% r& ?; F! b9 v/ D. v我岩岩搞完白事,所以好清楚
& m3 e# H' W4 ]- }% U5 L; S0 s1 e7 c3 N4 _: b3 [
去靈堂就梗咖啦~~~菊個弓,問候兩句咪閃咯
5 s) U/ a" u# V, p- H# z( M0 @$ i6 F: V/ y
之後問下你位好兄弟介唔介意
. T" u7 _% }8 K; |' d. G8 y. S應該都唔介意既,你又唔係主人家
, W  _4 Q* t* {: Y6 s' J介意既下次食番餐飯補數咪搞掂咯
$ e% Z0 f+ c+ F' @. Y3 a$ Nkakeidevil 發表於 2009-12-23 11:23
果然識野喎
1 s5 _/ a4 S/ u8 y8 p1 F/ X# D* [6 V人地老豆老母,實叫你唔好去
果然識野喎+ a5 W- @- o9 m! F. ^
人地老豆老母,實叫你唔好去
$ I7 o# }, `2 j& F勇勇勇 發表於 2009-12-23 11:28 AM
! t5 C7 p  f( V# q( t' [

) e+ P  z+ d( |# w% _+ q4 V2 ?8 P) G# F0 C2 p2 J9 J
你咩年代咖?!1 k" G7 P2 l1 F7 t: c. a4 _& F
我呢d現今超然脫俗既新時代人!
; ~# L1 Y4 C4 l0 R4 o百無禁忌! 想做就去做!
4 g5 l* D6 E0 B% _; g

9 ~) I9 A  l. a) w" w& J; R5 l5 f6 M' A+ [9 B
你咩年代咖?!
' T( [. Y0 }6 h% G- ]1 S/ E我呢d現今超然脫俗既新時代人
/ R, S. d  |7 J7 y9 c: ^% O百無禁忌! 想做就去做!1 {5 l& P2 t% o- ~
kakeidevil 發表於 2009-12-23 11:37
我想問調返轉頭得唔得...?即係參加完婚禮過幾日先去拜祭
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請教大家一個重要的問題!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。