<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請教大家一個重要的問題!!
返回列表 回復 發帖

請教大家一個重要的問題!!

我有一個同學剛因病去世!我想去靈堂致祭!0 ^% b6 O/ e: n' r# V: [& ?
但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?
6 H' O7 o1 [7 z6 p: F: P3 V# [: A好煩悶!相差幾日=.=
我有一個同學剛因病去世!我想去靈堂致祭!
- E5 E& q, S; p% J" k7 g' L& G但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?
1 O# w+ O: S) K: M* p9 C, O好煩悶!相差幾日=.=
  n' j+ b9 C( _3 Ujoe159357 發表於 2009-12-23 03:02 AM
6 ]3 ~8 Y7 o+ j) M
; Y8 Z; \. w2 B0 `& c8 c/ g" V
冇所謂
) y; n+ F+ ?( _/ q- |  M' C但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?% K- M: H  ^& H# Y: U
好煩悶!相差幾日=.=
  |8 l* e' g5 Z. e" q3 p/ rjoe159357 發表於 2009-12-23 03:02 AM
唔係冇所為啊
. M- I" S  h" ~6 [( n' V. y* z- e# S只可以是但去1樣; s8 v% s! }0 ?. P8 D/ c* E# u
紅白點可以雙衝啊
唔係冇所為啊. u$ d9 \% E  @
只可以是但去1樣
. n2 B$ V& t$ e0 S2 v8 @紅白點可以雙衝啊
6 s  r3 M0 S% @9 G, h( W0 J2 S9 j* B打死PK仔 發表於 2009-12-23 10:25 AM
$ W+ v5 i/ u, P8 `9 E
& R( a% n/ ]0 y5 j1 k) A& i$ W4 O+ U, P# ~6 t8 p% l$ s
# B- o. {0 y4 w
法律同科學既角度係絕對無所謂~~~
0 M# N: n4 [, h* B3 {但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?
! g  b! E+ ~4 n0 U. N好煩悶!相差幾日=.=4 p- c7 l5 H7 G9 F# d& n
joe159357 發表於 2009-12-23 03:02 AM
  V5 B# k1 B+ F: i8 I+ p

! b. \8 G- y: z5 `6 y去靈堂就梗咖啦~~~菊個弓,問候兩句咪閃咯" ^" @% r0 h% ?$ i. L0 b% J% c9 T

; J/ H8 }5 Z# q之後問下你位好兄弟介唔介意
0 Q. T0 G8 r! O3 e應該都唔介意既,你又唔係主人家
$ k  X& T/ v# ~6 u3 F. V介意既下次食番餐飯補數咪搞掂咯

: S( t: _4 E# a6 q# \# V, A
- b# r# e6 ^! F% i9 Z+ A  m6 w) B4 x
) z$ }/ u6 M# n: V
: ^8 h. W% j; q
% ]. U: o2 x7 k法律同科學既角度係絕對無所謂~~~
# e8 `9 e& R5 A( P% n( Ykakeidevil 發表於 2009-12-23 11:18
仲迫唔到你出正身你米誤導樓主啦1 K" d# y3 ]' o& ?
我岩岩搞完白事,所以好清楚
1 a* r# G# B8 U/ Q; S. i, p

1 x$ G3 c* P0 I去靈堂就梗咖啦~~~菊個弓,問候兩句咪閃咯4 w7 ~' ~5 p! |: R3 [- n% n0 q

; z- g+ {4 n* |/ e之後問下你位好兄弟介唔介意
4 D" k' u+ z; O) x9 |9 k/ j應該都唔介意既,你又唔係主人家
& f  ?$ m8 a& g4 M介意既下次食番餐飯補數咪搞掂咯1 k! T$ d% V! ], a* q3 g) Z
kakeidevil 發表於 2009-12-23 11:23
果然識野喎
8 }/ u' M8 m" y5 v. G, |3 }. N5 }人地老豆老母,實叫你唔好去
果然識野喎
$ M+ _* @$ g5 ~人地老豆老母,實叫你唔好去
5 N7 }" f) a; K9 X4 h4 W勇勇勇 發表於 2009-12-23 11:28 AM
2 m" q* j. n! C) k& \( d4 L; ~. X" ~. o8 h, Z4 r

: s% F8 B& j& t& M你咩年代咖?!
( ?) e9 l( r% Q我呢d現今超然脫俗既新時代人!% o; u4 z$ i# f
百無禁忌! 想做就去做!
5 Z& ?' m& |4 L1 u" o& O: L, U, ~1 |( B& h" ?9 C: I! ~& `6 b
  k5 w( R! e" g" z  `1 E
你咩年代咖?!+ }. Q: K0 ?' s
我呢d現今超然脫俗既新時代人
. \9 _" x3 B9 k, i3 L) d百無禁忌! 想做就去做!
% t" \  I0 g. p1 o; N  b0 Xkakeidevil 發表於 2009-12-23 11:37
我想問調返轉頭得唔得...?即係參加完婚禮過幾日先去拜祭
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請教大家一個重要的問題!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。