<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
唔會喇, 我地講好咗呢幾日唔會搵對方, 等大家掛吓~
不過呀馬沙條茂利話佢自願當信鴿, 有乜可以搵佢喎, 計我話佢八q 掛就真~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 01:36 AM
佢信鴿既意思係打算你地寫信,佢做快遞搭機交到手上啊
有幾溫馨喎...........
佢頭先喺機場喊到嗚嗚聲, 又話要我記得食藥又話唔準做任何有關工作嘢..........返到酒店原來佢寫咗封信放喺枕頭底, 足足11 頁紙......... ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 01:32 AM
你真經典,情信都11頁!
神哥,你有冇寄email俾我
gn00987333 發表於 2009-12-27 01:40 AM
屌!毒黎
早排又俾人hack入e-mail.......
sorry
唔係1支, 係幾枝~
短身同星星嘅60, 長嘅80, total 買左5短2長, 個呀嬸笑笑口話我咁錫女朋友收順d 齊頭400, ruby 即刻話"唔係女朋友, 我係佢太太呀!!! "
我就: ................ ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 01:40 AM
巴幣啦巴幣啦
屌!毒黎
早排又俾人hack入e-mail.......
sorry
自由神 發表於 2009-12-27 01:44 AM
你12月4又俾過我,連我生日你都寄,所以有d奇怪,就問一問
重點係,兩封信既主題係................................
←→→看過很贊推荐一下下不過有點兒童不宜▽◆☉♀

c!好久不見這是我近期拍的相片x!
斷估你都唔會寄咁既野俾我掛
gn00987333 發表於 2009-12-27 01:46 AM
對唔住.........
我遲D會轉E-mail~Sorry
重點係,兩封信既主題係................................
←→→看過很贊推荐一下下不過有點兒童不宜▽◆☉♀同
c!好久不見這是我近期拍的相片x!斷估你 ...
gn00987333 發表於 2009-12-27 01:46 AM
當然唔會.....真係識我既人
一定知我唔會send呢D kai mail~
當然唔會.....真係識我既人
一定知我唔會send呢D kai mail~
自由神 發表於 2009-12-27 01:48 AM
重點係,第二封係我生日寄相俾我,我都差d當生日禮物,去down個附件黎睇
即係唔再係我地架啦
gn00987333 發表於 2009-12-27 01:41
坦白講, 我都想趁呢兩日記敘吓同ruby 嘅嘢................我知道佢咁決心要同我即刻結婚唔多唔少係因為我身體嘅問題, 佢為咗呢件事比佢爸爸打咗一巴......但我知道佢爸爸個心仲痛, 因為ruby 話從細到大佢爸爸未打過佢.
為人父母嘅點會唔擔心? 我呢個男人背境太複雜, 過去太多謎團, 我仲記得同佢爸爸兩個人喺房, 沉默咗兩個鐘先開始第一句開場白嘅情形......
ruby 有句說話講得好啱, 女人唔需要一個偉人做另一半, 但需要一個為自己生存嘅男人做另一半; 我知道結婚後我會好災難性咁辛苦去繼續醫自己嘅病.

評分次數

• 自由神

今晚食自己
咁就唔好等,即刻開始玩
gn00987333 發表於 2009-12-27 01:42
幾件麻甩玩食自己咁淒涼???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。