<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
係唔值,你咪當個400有350買皇后一笑囉
gn00987333 發表於 2009-12-27 02:00
佢成日都笑咖啦!
盲既都知$10 cost都唔使啦~
不過算啦,佢搵食嫁
自由神 發表於 2009-12-27 02:00
咁又係, 聖誕節, 齊齊快樂吓咯~
其實..........馬沙係牛頭角下邨街坊福利會話劇興趣小組嘅會長, 佢唔知好戲, 仲好爛滾! 你地千祈咪比ruby 知呀!!!!
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 02:10 AM
喔,明白,咁啊會長梗係國技,變臉啦,唔知佢係咪睇緊呢到tim
唔係架,俾我會寫,煮定飯等我
gn00987333 發表於 2009-12-27 02:00
無大志~
係都寫叫佢沖定涼涇乾水等自己啦~
平時係笑人,今次係笑你啊嗎個意義唔同架
咁又係, 聖誕節, 齊齊快樂吓咯~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 02:12 AM
但我咁大個仔~睇過10次 show倒啦~
永遠唔會幫襯佢~不過就鑊鑊都買侯糖
我無serious 喎, 係呀岳父大人serious 咋, 所以我地唔要女家任何嘢就係咁嘅原因
無大志~
係都寫叫佢沖定涼涇乾水等自己啦~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 02:14 AM
仲要涇乾先肯返
boy爸真係boy爸,做仔既一成都未學到
但我咁大個仔~睇過10次 show倒啦~
永遠唔會幫襯佢~不過就鑊鑊都買侯糖
自由神 發表於 2009-12-27 02:15 AM
好巴幣咩
我咁大個仔,睇得三次喳
仁孚我就識~~~
我唔要人夫, 我要做熟仔~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 01:58 AM
仁孚

熟仔boy
小心甘甘搵你個後花園呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。