<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
我d 玩具佢樣樣啱~
其實我同佢第一次見就係嘈交嘅! 我同佢喺上海嘅漫畫書店抝"エウレカセブン" (交嚮詩篇) 嘅劇情~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 02:58 AM
艾雷卡7交嚮詩篇
boy爸都睇漫畫
不過套野好似有好多盲點
online game
d人會唔會怪我架,成日俾d難題人諗
不過我諗好多人個答案都會好有創意
gn00987333 發表於 2009-12-27 02:50
呢d 先係精粹呀~ 人就係要有創造性先會進步嘛~
扮喇叭就有佢地份~
遲d 會咖喇, 我地決定定居香港~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:00 AM

香港,好多野都可以接近第一手資訊,更有好多新奇野玩,係唔錯架
重點係,搵你食飯會易好多
我地只負責收禮, 你諗掂佢喇~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:01 AM
你親自收禮
你唔怕我用d賤野同你死過
呢d 先係精粹呀~ 人就係要有創造性先會進步嘛~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:02 AM
哈哈哈哈哈,但創造性,都需要極大既包容力底下先會有更大既諗法
今日講D野~四級嫁喎
果然無人管,真係唔同D喎
自由神 發表於 2009-12-27 02:51
車! 都就嫁人有乜唔講得? 何況我未嫁都係咁咖啦~
呀大少姐仲串呀, 佢話我無男同男嘅碟, 取向正常有呢d 碟好應該喎, 仲問我下次會唔會帶佢去..........大佬, 點帶呀?
扮喇叭就有佢地份~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:03 AM
咁佢地個個咪有S型身段
皇后就一定唔會,因為佢一定會答你,因為你愛佢先願意做海鮮
gn00987333 發表於 2009-12-27 02:52
呢鑊唔慌唔海鮮, 簽埋海鮮約......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。