<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
爬轉等哥哥同佢吹~
車! 都就嫁人有乜唔講得? 何況我未嫁都係咁咖啦~
呀大少姐仲串呀, 佢話我無男同男嘅碟, 取向正常有呢d 碟好應該喎, 仲問我下次會唔會帶佢去..........大佬, 點帶呀? ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:07 AM
男同男,我都有觀摩過,但實際唔太接受到,所以刪左
車! 都就嫁人有乜唔講得? 何況我未嫁都係咁咖啦~
呀大少姐仲串呀, 佢話我無男同男嘅碟, 取向正常有呢d 碟好應該喎, 仲問我下次會唔會帶佢去..........大佬, 點帶呀? ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:07 AM
嘩.....烈女黎喎哥....
你睇男同男的話....做細佬既....只諗到要“夾實”
你跟住一齊練聲啊
gn00987333 發表於 2009-12-27 02:58
佢地係女高音, 我係男低音吖嘛~
呢鑊唔慌唔海鮮, 簽埋海鮮約......
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:08 AM
呢條海鮮游得慢
佢不知幾開心! 佢話香港多嘢食多嘢玩~
爬轉等哥哥同佢吹~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:09 AM
你又話佢乾哂先返,我飯前已經返黎吹緊,幾有先見之明
艾雷卡7交嚮詩篇
boy爸都睇漫畫
不過套野好似有好多盲點
gn00987333 發表於 2009-12-27 03:01
呢套嘢係我當日喺日本一個人養病嘅時侯第一套睇嘅動畫, 所以印象好深..........
盲點好多咩? 我又無深究喎~ 幾好睇幾浪漫吖~

香港,好多野都可以接近第一手資訊,更有好多新奇野玩,係唔錯架
重點係,搵你食飯會易好多
gn00987333 發表於 2009-12-27 03:04
.................我肯定ruby 睇到實話"係呀係呀"........
佢地係女高音, 我係男低音吖嘛~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:09 AM
咁爆到玻璃未
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。