<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
你親自收禮
你唔怕我用d賤野同你死過
gn00987333 發表於 2009-12-27 03:05
你地唔同我癲番夠本我先怕呀~
咁佢地個個咪有S型身段
gn00987333 發表於 2009-12-27 03:07
係直身大喇叭~
男同男,我都有觀摩過,但實際唔太接受到,所以刪左
gn00987333 發表於 2009-12-27 03:09
我一見親就@#!@%#@#$&%&M &&#@!]!@#!@%#@#$&%&M &&#@!
佢不知幾開心! 佢話香港多嘢食多嘢玩~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:10 AM
事實呀~保安又好~
呢套嘢係我當日喺日本一個人養病嘅時侯第一套睇嘅動畫, 所以印象好深..........
盲點好多咩? 我又無深究喎~ 幾好睇幾浪漫吖~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:13 AM
係動畫迷黎講,深究落去就叫有愛,呢樣係我係班朋友到學返黎
我都有d痴痴地既感覺
.................我肯定ruby 睇到實話"係呀係呀"........
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:14 AM
有皇后支持
你地唔同我癲番夠本我先怕呀~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:15 AM
我個晚冇得返屋企你就知邊個癲
嘩.....烈女黎喎哥....
你睇男同男的話....做細佬既....只諗到要“夾實”
自由神 發表於 2009-12-27 03:09
我話佢好奇心旺盛就真~ 總之我做乜睇乜佢都想有份~
男同男? 你咪話你要夾實, 我直情話搵我笨實~
車,你唔好話大提琴
人地就游水海鮮, 我就係潛水海鮮~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。