<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
我話佢好奇心旺盛就真~ 總之我做乜睇乜佢都想有份~
男同男? 你咪話你要夾實, 我直情話搵我笨實~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:19 AM
好奇心係人都勁嫁啦
男同男真係搵笨實...見到都嘔....
你又話佢乾哂先返,我飯前已經返黎吹緊,幾有先見之明
gn00987333 發表於 2009-12-27 03:11
我叫佢吹乾前面之嘛, 我無理由強人所難嘅~
我一見親就@#!@%#@#$&%&M &&#@!]!@#!@%#@#$&%&M &&#@!
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:16 AM
我都係睇左幾分鐘就算,我睇唔到個美感出現,而且都唔係太頂到
無喎, 我至多係多咗d 嘢痴玻璃咋喎~
人地就游水海鮮, 我就係潛水海鮮~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:20 AM
最近學到個形容詞叫大墨魚,係形容...............
你一定係深海大墨魚啦
事實呀~保安又好~
自由神 發表於 2009-12-27 03:17
咪講保安, 呀大小姐真係搞到幾件MIB 頭都暈, 佢真係犀利 (故事遲d 講)~
咪講保安, 呀大小姐真係搞到幾件MIB 頭都暈, 佢真係犀利 (故事遲d 講)~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:23 AM
夜啦哥~
多休息好喎你
係動畫迷黎講,深究落去就叫有愛,呢樣係我係班朋友到學返黎
我都有d痴痴地既感覺
gn00987333 發表於 2009-12-27 03:17
咁我諗我同ruby 對呢套嘢愛嘅方式唔同你班朋友喇~
我叫佢吹乾前面之嘛, 我無理由強人所難嘅~
BOYDWAN 發表於 2009-12-27 03:20 AM
點知你會唔會叫佢學愉珈,向後吹自己
...............投降輸一半~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。