<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
本帖最後由 26fun.com. 於 2009-12-30 06:57 PM 編輯 睇到尾 , 就知我叫咩名   # 94951
Hi hI~here is Manson^^

外出食飯
你估我見到邊個出現 ?

26fun.com. 發表於 2009-12-30 08:11 PM
好驚呀~~~~ 咁大個仔從來無嘢驚過, 但係原來第一次做老櫬可以咁緊張!!!! 我情願傾100次大project!!!
屋企人同幾個兄弟都催緊我出門口, 十點機唔駛咁急吓話...........
我老媽子先誇張, 我嘅結婚介指同佢準備嗰d 珠寶金器用咗個人地解款嗰d 手提箱搵專人睇住.........打仗咩~
呢兩日嘅心情真係完全唔能夠平靜, 咁大個人無諗過會有呢一日, 以後會點呢? 得一個問號...........真係完全唔切合我風格同個性~
聽日呢個時侯, 正式係人老公, 以後嘅生活模式變化會好大, 希望我可以做到一個好丈夫, 雖然屋企人包括未來老婆都想我生隊兵出嚟, 但我都係未過到自己嗰關..........呢劑已經好勇咖喇我!!!!
馬沙同幾位兄弟都異口同聲話擔心會有人踩場, 尤其係馬沙條死仔話分分鐘好似上海灘許文強咁, 我叉住佢!
其實有幾位"過去式"我呢幾日都有聯絡過, 我當然知道邊幾個嘅性格會咁做, 所以我早已聲明希望佢尊重我嘅決定, 我嘅婚姻; 我承認係好殘忍, 但係為咗保護我嘅另一半, 我唔能夠退讓半步, 我只有講對唔住.
大半世人, 先唔好講邊個溝邊個, 同自己有霧水情緣或正式關係嘅女人多到數唔清, 曖昧含糊嘅更加無法計算, 但今日正式可以劃上句號.
好喇, 真係要走, 不過今次走得好開心, 因為係終身大事嘛~
不過都係嗰句............好驚呀~~~~
多謝咁多位兄弟嘅祝福, 盡在不言中, see you
好驚呀~~~~ 咁大個仔從來無嘢驚過, 但係原來第一次做老櫬可以咁緊張!!!! 我情願傾100次大project!!!
屋企人同幾個兄弟都催緊我出門口, 十點機唔駛咁急吓話...........
我老媽子先誇張, 我嘅結婚 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-30 08:31 PM
我老媽子先誇張, 我嘅結婚 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-30 08:31 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。