<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
咁呢一層可能軒涉政治因素喎, 所以唔適宜莽下判斷, 要知道當中混水摸魚大有人在, 動機不純者比比皆是呀.....
BOYDWAN 發表於 2010-1-4 11:14 PM
http://www.26fun.com/bbs/thread-216561-1-1.html
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
在無住冰酒店......記住影d北極光返來
ATX-828 發表於 2010-1-4 23:10
聯絡晒d local guide 咖喇, 所有行程都安排好, 但係我都唔知有無得住, 唔知融晒未.......
放心喎, 有我一定影, 不過係驚影得差啫~
北極d 冰都溶Q 左七八成.....
仲有鬼 jen 咩.,......
你去南極影企鵝仲好
ktwu2007 發表於 2010-1-4 23:11
總有一兩件啩.......
睇吓有d 乜就影乜咯, 再唔係我帶隻深井燒鵝去扮北極鵝咯~
梗係唔公道啦, 搵件街外嘢同我見住家嘢比~
喂, 我唔係楂林寶呀, 小錢七咋, 咪比個標版誤導喎~
95230# BOYDWAN

我諗去北海道易搵d.
你有無聽過去芬蘭要去唔知邊度睇日出, 好似都係景點, 入場費仲好貴....
總有一兩件啩.......
睇吓有d 乜就影乜咯, 再唔係我帶隻深井燒鵝去扮北極鵝咯~
BOYDWAN 發表於 2010-1-4 11:18 PM
唔係用深井燒鵝咁離譜吖嘛
起碼都帶隻pingu去影喇
唉.......政治嘢我真係唔想比意見~
不過我真係想問, 依家香港嘅所謂政客政黨, 佢地嘅政治理念係乜? 佢地係為民生? 抑或係為政權? 我真係唔明.
國父孫中山從政, 係因為想令人民有溫飽有自主, 唔再只以帝為專; 但今日嘅從政人士又係為乜? 佢地嘅政治理念真係可以帶比人民幸福嗎?
如果一d 嘩眾取寵行為就叫有勇氣, 咁我情願過年請條獅舞lu~
95231# BOYDWAN

唔信, 你個seat 位都轉哂d 跑車專用, 防震椅.....
你唔好話, 係用尼車震
http://www.26fun.com/bbs/thread-216603-1-1.html

呢個乜水?
常在床 發表於 2010-1-4 07:57 PM
http://www.wretch.cc/album/d1123

無名自拍大奶熟女 - 阿尼
聯絡晒d local guide 咖喇, 所有行程都安排好, 但係我都唔知有無得住, 唔知融晒未.......
放心喎, 有我一定影, 不過係驚影得差啫~
BOYDWAN 發表於 2010-1-4 11:16 PM
冰酒店每年12尾開張3個月, .....今年Euro夠凍只要有房應該ok

拍片都可以...不過記住帶多d後備充電同相機保暖設備.....否則影幾野就No Power
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。