<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
95230# BOYDWAN

我諗去北海道易搵d.
你有無聽過去芬蘭要去唔知邊度睇日出, 好似都係景點, 入場費仲好貴....
ktwu2007 發表於 2010-1-4 23:24
去北海道仲搵熊? 係都搵嘢食啦吓話?
咁我又無留意喎, 如果係靚嘅就點都要睇吓啦, 雖然我係窮人但係去得都唔爭嗰小小啦~
唔係用深井燒鵝咁離譜吖嘛
起碼都帶隻pingu去影喇
clkgtr 發表於 2010-1-4 23:27
大佬呀, 我諗住影完有得食吖嘛~
我點知會唔會要我食雪咖?
總有一兩件啩.......
睇吓有d 乜就影乜咯, 再唔係我帶隻深井燒鵝去扮北極鵝咯~
BOYDWAN 發表於 2010-1-4 23:18
冬季o既芬蘭o岩d新婚夫婦去呀

日短夜長
95231# BOYDWAN

唔信, 你個seat 位都轉哂d 跑車專用, 防震椅.....
你唔好話, 係用尼車震
ktwu2007 發表於 2010-1-4 23:28
無轉喎, 張corba 原廠嘢嚟咖.......
呢架錢七點震呀大佬, 貪佢窄咩????
大佬呀, 我諗住影完有得食吖嘛~
我點知會唔會要我食雪咖?
BOYDWAN 發表於 2010-1-4 11:32 PM
你咪帶d 果汁去做思樂冰囉
冰酒店每年12尾開張3個月, .....今年Euro夠凍只要有房應該ok

拍片都可以...不過記住帶多d後備充電同相機保暖設備.....否則影幾野就No Power
ATX-828 發表於 2010-1-4 23:30
係? 咁就好喇, 去試吓住先, 不過我諗入邊唔可以打邊爐........

要準備咁多嘢咖? 咁我聽日要去搵定喇, 好彩828你識啫, thank you~
去北海道仲搵熊? 係都搵嘢食啦吓話?
咁我又無留意喎, 如果係靚嘅就點都要睇吓啦, 雖然我係窮人但係去得都唔爭嗰小小啦~
BOYDWAN 發表於 2010-1-4 11:31 PM
我都係睇: j2 的冒險王, 得知的
有錢, 我都會幫襯廟街d 囡囡
冬季o既芬蘭o岩d新婚夫婦去呀

日短夜長
AWU 發表於 2010-1-4 23:33
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
你咪帶d 果汁去做思樂冰囉
clkgtr 發表於 2010-1-4 23:34
我驚唔係變思樂冰, 係變雪條喎~
我都係睇: j2 的冒險王, 得知的
有錢, 我都會幫襯廟街d 囡囡
ktwu2007 發表於 2010-1-4 23:38
吓?! 睇戲就當真? 堅唔堅咖?
真無大志, 後生細仔邊駛比錢買女? 梗係溝啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。