<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
95253# BOYDWAN

tvb, 有好多節目, 上網都有 playback 睇番, 悶就上去睇下.....
不過, 你又要飛了........
買d 海豹乾番尼做手信
我唔知你同佢有幾大喎

no comment
AWU 發表於 2010-1-4 23:51
我大佢十幾年咖~
95252# clkgtr

**** 本內容被作者隱藏 ****

我走
ktwu2007 發表於 2010-1-4 11:51 PM
95252# clkgtr

**** 本內容被作者隱藏 ****

我走
ktwu2007 發表於 2010-1-4 23:51
咩呀? 我地講男人用姨媽巾之嘛~
95258# BOYDWAN

咁我知你幾歲....
under 40
我真係喊呀, 飲到喊呀嗰晚~
最經典係我入房嗰陣仲同ruby 講叫佢出去今晚唔駛人陪.........差d 血案~
BOYDWAN 發表於 2010-1-4 11:53 PM
原來出血果個係你
95253# BOYDWAN

tvb, 有好多節目, 上網都有 playback 睇番, 悶就上去睇下.....
不過, 你又要飛了........
買d 海豹乾番尼做手信
ktwu2007 發表於 2010-1-4 23:53
我家境清貧, 無電視無高清盒, 邊有得睇呀大佬~
有海豹乾咖咩? 食唔食得咖.........?
到時我問人有無得賣比人笑我就奄咗你件死仔~
95258# BOYDWAN

咁我知你幾歲....
under 40
ktwu2007 發表於 2010-1-4 23:55
咩呀? 人地29歲零唔知幾多個月之嘛~
原來出血果個係你
clkgtr 發表於 2010-1-4 23:56
係差d 啫~
好彩佢仲識笑笑口同我講"我唔同你瞓同邊個瞓呀老公?" 我先醒一醒知講錯嘢, 跟住我物兜話"我唔駛你陪我瞓但我要陪你瞓!"
結果兩個人真係瞓到死左, 天光先識醒~
係? 咁就好喇, 去試吓住先, 不過我諗入邊唔可以打邊爐........

要準備咁多嘢咖? 咁我聽日要去搵定喇, 好彩828你識啫, thank you~
BOYDWAN 發表於 2010-1-4 11:36 PM
你想提早拆人屋

北極地方好快用完d電, DV/D-SLR 最少各有2件後備電,

仲有腳架,相機保暖套/袋, 仲要ScanDisk 耐寒咭......邊d品牌問d佬最熟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。