<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
車, 嗰邊都唔會有邊爐打啦, 唔通我咁笨賊帶個爐去麼~
要腳架咖? d 佬最熟............d佬~~~~~~
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 12:07 AM
腳架一定要wo,一來影北極完相要用(拍片only當然唔駛~)

二來唔好彩撞到北極熊/柴狼可以擋武器
ScanDisk 咩牌子嚟嫁
SanDisk 我就聽過
clkgtr 發表於 2010-1-5 12:11 AM
大陸A貨
正字先生
訓練有素吖嘛, 最起碼唔會叫錯老婆個名~
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 12:11 AM
本帖隱藏的內容需要積分高於 9999 才可瀏覽
95273# BOYDWAN

講起食, 我想問下, 買左條八寸長的急凍花邊海蝦, 要點整尼食, 白灼?
最怕凍...北歐家陣咁凍..card 要Sandisk Extreme Pro 先得...腳架..唔洗啦...企5分鐘都硬哂啦
d228216 發表於 2010-1-5 00:10
Sandisk Extreme Pro? sd card 定 cf card ? 最大幾多gb?
仲有乜我要買咖?
除左部d10, 我諗我會帶一部500d, cx500, 同埋我諗住聽日去買部7d, 夠唔夠呢?
唔會咁誇張企5分鐘就硬哂吓話?
Sandisk Extreme Pro? sd card 定 cf card ? 最大幾多gb?
仲有乜我要買咖?
除左部d10, 我諗我會帶一部500d, cx500, 同埋我諗住聽日去買部7d, 夠唔夠呢?
唔會咁誇張企5分鐘就硬 ...
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 12:17 AM
聽完杜正勝老師講完 , 好想去中東遊行~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
腳架一定要wo,一來影北極完相要用(拍片only當然唔駛~)

二來唔好彩撞到北極熊/柴狼可以擋武器
ATX-828 發表於 2010-1-5 00:13
我諗我會拍吓片影吓相, 但係真係要睇情况lu~
吓?! 要用腳架做武器? 我不如帶定張摺櫈去, 話晒兵器之王喎~
仲有乜我要買咖?
唔會咁誇張企5分鐘就硬 ...
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 12:17 AM
cf only 最大64gb $6K
sd 得 extreme III 都ok
要就買部 5D2 有 A-Mode (auto)
加支 EF16-35mmf2.8 就夠玩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。