<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
愛愛已經hide左做3000分
我追左嫁啦
gn00987333 發表於 2010-1-5 00:50
呢個兄弟真抵錫, 永遠幫我執漏~
但係828話有d 嘢佢無喎..........
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 01:02 AM
就係 memory card 囉
好似828 咁講去Dcfever 買喇

深水埗門市 [新]
電話:(852) 2361-2778
地址: 九龍深水埗桂林街 141A 高登電腦廣場(高登新翼)1 樓 48-51 號舖
旺角門市
電話:(852) 2781-1780
地址: 九龍旺角山東街 47-51 號星際城市三樓 326-329, 339-340 號
銅鑼灣門市
電話:(852) 2834-3112
地址: 銅鑼灣告士打道 311 號皇室堡 10 樓 1013 室
佢可能想講名廠波鞋add-in
小小康 發表於 2010-1-5 01:03 AM
or 永成....百老匯未必間間有呢支鏡及SD Card
ATX-828 發表於 2010-1-5 00:51
咁睇嚟我去之前應該打去叫佢準備好先, 齊晒就去比錢~
呢個兄弟真抵錫, 永遠幫我執漏~
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 01:04 AM
BOY爸既,當然要盡快搞點
DC fever  旺角星際城市3樓
永成 去花園街(近旺電呢邊街)果間好啲
我著大陸老番addias
隨心鍾意既,買起野上黎先堅
gn00987333 發表於 2010-1-5 00:52
佢成日最鐘意係個公仔, 盛惠399...........
95380# BOYDWAN

congratulations pal
佢可能想講名廠波鞋add-in
小小康 發表於 2010-1-5 01:03 AM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。