<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖

[/hide]
呢個係陳法拉! 咁佢四正d.........
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 02:16 AM
冬菇頭就正 ... 靚靚嘉欣就 ... 我唸你條菜都 ... 架拉 ...
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
 聽日買機記得叫人教你點拍片
不過Full HD好大食4GB for rec. 12 min. only.
小小康 發表於 2010-1-5 02:14
咁睇嚟我要買十張八張卡先得............
真係架,只係我唔記得哂
架車入滿油就要睇醫生
gn00987333 發表於 2010-1-5 02:15
比人打爆缸喎............呢d 叫漏油啦吓話?

**** 本內容被作者隱藏 ****
小小康 發表於 2010-1-5 02:19 AM
嘩,聖誕樹既光官啊
但我睇開D 80禁架喎
e_e 發表於 2010-1-5 02:16
你睇啫, 唔代表你心智成熟嘛 所以你同我地係一樣嘅~
咁睇嚟我要買十張八張卡先得............
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 02:19 AM
SanDisk® Extreme® Pro™ CompactFlash® 記憶卡 90MB/s 64GB
SDCFXP-064G-P91

現在您可以擁有足以匹配專業 DSLR 的快速記憶卡:SanDisk Extreme® Pro™ CompactFlash® 記憶卡。 配備超高速 (最高 90 MB/秒* 寫入) 速度,可讓您進行更多連拍,充分發揮數位單眼相機的性能。 並提供最大 64GB** 的儲存空間,可儲存更多 RAW+JPEG 及高解析度視訊。
SanDisk 設計的 Power Core™ 控制器,可輕鬆處理相機緩衝記憶體的傳輸內容。 此款記憶卡所展現的專業效能,能更快速有效率的散佈卡片中的影像資料。
  • 讀寫效能:專業效能增益最高 90MB/秒 (600x)*。
  • 容量:16GB、32GB、64GB** 給您更大的空間拍攝 RAW+JPEG、接續連拍及高解析度視訊
  • UDMA:採用 UDMA 6 (適用於所有 UDMA 模式)
  • POWER CORE CONTROLLER™ 與 ENHANCED SUPER-PARALLEL PROCESSING™「ESP」:由 SanDisk 所發明,可提高記憶卡效能。
  • 溫度:經測試可於 -25°C 到 85°C (-13°F 到 185°F) 的溫度下操作
  • 規格:符合 CFA 規格 Type I 記憶卡
  • 耐用性:具備防震功能,內側包覆 RTV 矽樹脂,可防止受潮或溼氣
  • 擔保:經過嚴格壓力測試且具有終生有限擔保。
* 最高讀/寫速度為 90MB/秒。 讀取速度可能較慢。 根據 SanDisk 內部測試結果:效能可能隨主機裝置而異。
**1 megabyte (MB) = 1 百萬位元組。 X = 150 KB/秒。 而 1 gigabyte (GB) = 10 億位元組
† 在德國為 30 年擔保,在某些地區並不允許終生有限擔保
你睇啫, 唔代表你心智成熟嘛 所以你同我地係一樣嘅~
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 02:21 AM
唔係喎 , 我寫劇本架喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。