<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
睇住你大, 就睇住你.......................................大極都係29歲零幾廿個月
clkgtr 發表於 2010-1-5 22:49
我就唔求長生喇, 不老就無妨~
流咩汗吖, 大人大姐無咩要扭扭拎拎, 事實係吖嘛~
我好想傾下你的職業 講d 尼聽下你做邊行
ktwu2007 發表於 2010-1-5 22:50
我? 我物攞綜援咖咯, 呢度個個都知咖啦~
叉住! 嫩牛咋~~~~
我? 我物攞綜援咖咯, 呢度個個都知咖啦~
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 11:00 PM
都估到你唔會認真答
拎綜援仲去旅行
石仔~
係咯, 我都係咁諗, 如果好命將來老咗睇番都應該幾過癮~
流咩汗吖, 大人大姐無咩要扭扭拎拎, 事實係吖嘛~
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 10:59 PM
鐵漢柔情
終於氹返掂隻乸~
好彩d 佬同仔仔你地通水, 如果唔係我一定miss 咗~
當然, 亦要讚吓呢個老婆大人, 驚死我會miss post, 叫班兄弟提我~
唉, 我真係少少感冒之嘛, 點知佢會緊張成咁~
等我仲打咗成篇謎添 ...
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 10:39 PM
得妻若此,乎服何求
7    6      5    4     3    2    1
你食嫩草咋, 老牛
都估到你唔會認真答
拎綜援仲去旅行
ktwu2007 發表於 2010-1-5 23:01
大佬, 我同攞綜援真係無分別喎, 定時定侯去攞錢, 又係行行企企對社會無乜貢獻嗰隻..........
咁攞綜援都可以去旅行咖, 社處贊助吖嘛~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。