<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Back~大家呢幾日幾好嗎?
自由神 發表於 2010-1-5 11:23 PM
good timing yinchee
16452# 常在床  

你根本就係..
快d介紹拉!!
Jacky健 發表於 2010-1-5 11:13 PM
www.sex141.com <--- 自己搵
30 seconds pass.....go toilet again ?
95719# ktwu2007
10蚊賺7蚊基本比例,但每個月收入會視天時地利等因素而浮動,有浮動即唔穩定,我又有3個家庭負擔,倒不如轉手比人每月賺鋪租仲好
好過我遇著啲濕鳩上司,對人不對事
小小康 發表於 2010-1-5 23:18
康記, 聽我呢個老友記幾句真心話啦~
從來無一個管理人員可以對事不對人, 話對事不對人嘅都只係大話.
人就係咁, 點會無喜惡? 無情感嘅就唔係人係機器啦~
你上司濕構, 只係證明佢知遊戲規則, 而你就未夠火侯喇
點解? 因為佢會對下屬濕構, 就表示佢知可以對乜人行駛權力, 如果佢唔識玩, 早就得罪上司無得升啦~
老友記你唔應該怪佢, 你應該學佢, 學佢升級嘅竅門, 看風駛鯉唔容易掌握咖~
將來你做高層一樣會對人不對事咖, 但如果可以留一線唔好令人怨聲載道就好好喇, 切記呀老友記~
系???但我從來心水清,就算唔中亦不遠
Rated-R 發表於 2010-1-5 11:26 PM
我估佢係做關銀行業 / 証卷業 生意.....
仆街名言:「一間公司, 無話無左邊個唔得」
通常, 你走之前, 都會聽到身邊d人, 會咁講......
ktwu2007 發表於 2010-1-5 23:18
我聽咗呢句說話超過數以千次啦~
但我後來回應嗰句: "乜唔係無咗我都無問題嘅咩? 又嚟求我? " 都超過千次~
近呢幾年再無聽到人咁講lu~
我諗緊如果d 佬對住女人喊會點嘅樣~
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 11:06 PM
d 佬: 再吾L收聲打鑊金你,再吾復,丙到你復
7    6      5    4     3    2    1
hi Master dd~^^
how are you these few days
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。