<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
佢不知幾精神! 依家又唔駛返學又唔駛接job, 佢最大樂趣就係扮靚同痴住我, 佢成日fashion show 咁換衫問我好唔好睇咖..........
BOYDWAN 發表於 2010-1-7 02:47 AM
流動私人Model~你真係發到無朋友~
唔掂~眼訓~
晚安~哥哥~Boy嫂~準碩士 ~老二~
自由神 發表於 2010-1-7 02:47 AM

我都差唔多
邊條友準備食C
我工作效率低吖嘛
我會嫁喇 多謝boy嫂
clkgtr 發表於 2010-1-7 02:39
老老實實, 做還做, 身子要緊, 唔係捱得就叫叻, 識避重就輕先叫醒呀兄弟~
你一句boy嫂佢又"磯"一聲笑出嚟..........該煨~
咁唔通叫你斬J 避呀煩達咩私主~
咁直接!抵中你兩槌啦
自由神 發表於 2010-1-7 02:43
我唔駛答, 佢搶答話便宜咗我喎........
佢不知幾精神! 依家又唔駛返學又唔駛接job, 佢最大樂趣就係扮靚同痴住我, 佢成日fashion show 咁換衫問我好唔好睇咖..........
BOYDWAN 發表於 2010-1-7 02:47 AM
呢到好快又有fashion show Post  
佢知道點樣用隻後眼嚟睇嚟未呀?
clkgtr 發表於 2010-1-7 02:46
仲好講, 尋晚一路飲夜茶佢一路問呀, 好彩間嘢無乜人咋, 你班死仔~
老老實實, 做還做, 身子要緊, 唔係捱得就叫叻, 識避重就輕先叫醒呀兄弟~
你一句boy嫂佢又"磯"一聲笑出嚟..........該煨~
BOYDWAN 發表於 2010-1-7 02:50 AM
我會嫁喇
我已經閃得就閃嫁喇
但始終有d 野真係要做冇得閃嘛

等我幫吓 boy嫂 "磯"多一聲先
我聽到都要拎粒糖黎 嗒下.... 何況亞嫂
hamsubboy 發表於 2010-1-7 02:46
真係無論6至66, 都係鍾意聽嗰喎~
不過, 呢d 說話講就好多人識講, 做就唔知喇~
我就唔講lu, 佢好命嘅話, 10年後我重喺度嘅話佢物知真定假咯~
唔掂~眼訓~
晚安~哥哥~Boy嫂~準碩士 ~老二~
自由神 發表於 2010-1-7 02:47
goodnight, brother~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。