<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
唔該...1個痴飯...多肉鬆多炸菜多油蚱鬼多飯
d228216 發表於 2010-1-8 12:12 PM
I'm in Hom Hum now~
Where can I eat 痴飯
失去自由邪神回歸
大邪神 發表於 2010-1-8 12:29 PM
i don't know ar   ask belibala
i don't know ar   ask belibala
d228216 發表於 2010-1-8 12:43 PM
AI...sem2 nearly start la~
Still not yet meet U guys to have a din...=.=
失去自由邪神回歸
大邪神 發表於 2010-1-8 12:29
土瓜灣美華好食
地方好平凡樸實, 隔離仲要係幾間貨運公司同車房, 未去過真係幾難搵~
不過周圍都係錶位, 好方便~
ruby 開頭仲以為我整蠱佢, 無諗過呢頭會有地方食
入到去, 老闆喺度, 無乜客, 一見到我開心到見牙唔見眼, 咁又係, 識咗十幾年但都成三四年無見喇..........佢後來叫埋事頭婆落嚟, 傾咗成粒鐘, 佢好鍾意ruby 話佢好靚好可愛, 仲同佢合照咗幾張, 呢個小朋友就當然由頭笑到落尾啦~
兩個人, 粢飯小籠飽鍋貼葱油餅生煎飽油豆腐粉絲......雖然老闆就住我地整得細份d 但都飽到瞓低, 走嗰陣老闆死唔肯收錢話賀我同ruby 結婚, 我淨係同佢將d 錢塞嚟塞去都塞咗成個字.........老闆娘仲話要教ruby 整嘢食, 個傻妹就當然話好啦, 計我就話咪搞住人就真~
臨走時佢兩公婆仲話我地返嚟擺酒一定要請佢地, 我都未出聲呀太座已經搶答: 梗係啦!!! 你地一定要嚟咖!!! ^^
有時我都覺得, 呢個老婆真係幾得人歡心......

P.S.
有人尋晚淩晨三點幾都未瞓, 話特登要等士多啤梨(尋晚我約咗d 細路交d project 比佢地, 臨行前佢叫我路經買比佢........半夜喎, 好彩呢個世界有個地方叫菓欄啫~ ) 結果食完成盒先話唔甜又要詐嬌.........邊有咁茅咖!!!
土瓜灣美華好食
地方好平凡樸實, 隔離仲要係幾間貨運公司同車房, 未去過真係幾難搵~
入到去, 老闆喺度, 無乜客,  ...
BOYDWAN 發表於 2010-1-8 03:37 PM
boy爸
我依加要出街tim,如果唔係可以同爸爸傾多陣
唔該...1個痴飯...多肉鬆多炸菜多油蚱鬼多飯
d228216 發表於 2010-1-8 12:12
你呢d 叫個粢飯呀~~~~~~
boy爸
我依加要出街tim,如果唔係可以同爸爸傾多陣
gn00987333 發表於 2010-1-8 15:41
出街先咯, 我地可以夜d 傾嘛仔仔~
我地confirm 咗12號朝先起程, 仲有幾日喎~
衰雞有冇睇春秋戰雄
有d神兵feel
常在床 發表於 2010-1-8 10:00 AM

http://hk.chinesegamer.net/hero/
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
出街先咯, 我地可以夜d 傾嘛仔仔~
我地confirm 咗12號朝先起程, 仲有幾日喎~
BOYDWAN 發表於 2010-1-8 03:44 PM
失去自由邪神回歸
土瓜灣美華好食
入到去, 老闆喺度, 無乜客,  ...
BOYDWAN 發表於 2010-1-8 03:37 PM
Well~Sounds Quite gd wor~how abt the price sin
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。