<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
你除咗陪老闆公幹旅行係正常之外, 我諗你其他choice唔會作到正常d 既故仔嫁喇
clkgtr 發表於 2010-1-10 11:04 PM
大戰小惡魔唔得???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
今日飲完茶, 佢陪我老媽子行街順便買定d 嘢準備出發用, 我就叫咗馬沙佢地上酒店搵我; 佢地未到我物諗住上嚟覆吓佢d post 咯, 橫掂前晚佢有d 問題我都未答, 諗住佢遲d 睇番會有驚喜, 點知覆完第一個post 之後我先發覺原來今朝佢趁我喺廁所嘅時侯又上咗嚟, 仲放張自拍相喺度! 我講過叫佢唔好亂放相上嚟嘛! 好彩TriTri 見到set 咗分, 但係都係唔啱吖嘛, 網上面咩人都有, 點可以咁亂嚟?! 話佢又唔聽!
夜晚食飯佢見我粒聲唔出都知有d 嘢, 不斷問我發生咩事係唔係唔舒服..........我嬲嬲地物講咗句: 我講咩你都唔聽咖啦!
跟住佢就眼紅紅, 同我講佢無唔聽話, 佢都唔知乜事........
我於是就話佢好亂post 相上嚟.
佢聽完就哇一聲喊咗出嚟, 話只係想比驚喜我, 佢又唔係唔見得人做咩事鬧佢..........係唔係嫌佢太細路仔唔夠靚........
我邊係咁嘅意思! 於是就開始嘈喇........
由個廳開始嘈, 嘈到入房, 各據山頭; 我坐咗喺梳化, 佢就坐咗喺床.........
大家都無出聲.
靜咗成分鐘, 我諗吓我都可能語氣重咗, 望吓佢, 佢又望吓我.........
同一時間: sorry..........
跟住大家都笑咗出嚟, 佢就坐過嚟拖實我叫我唔好嬲, 佢真係想氹我先post 張相上嚟.
咁其實我都唔應該發脾氣嘅.
唉~ 原來做人老公真係唔容易咖, 我諗我都要收吓d 少爺仔脾氣, 始終佢只得廿零歲同我一齊又唔係耐, 點可能咁高要求? 點都要慢慢教............
有排教呀~~~
大戰小惡魔唔得???
e_e 發表於 2010-1-10 11:06 PM
担白講我唔睇d 咁多字既文章既............ 所以我都未睇過你d 文
只不過以你既作風, 我覺我啫
有,不過希望你條腰夠力
gn00987333 發表於 2010-1-10 22:39
真係要用背囊呀? 但係我已經有一個大袋同一個喼喇..........
(大少姐仲誇, 三喼三大袋! 淨係護膚品同化粧品都成喼............ )

大戰小惡魔
陪老闆公幹旅行
一代女##王--單眼英傳奇
我承繼了大哥的一切
按摩師的艷遇

你鐘意WHICH???
e_e 發表於 2010-1-10 22:39
大戰小惡魔
陪老闆公幹旅行

呢兩個好似唔錯...............
真係要用背囊呀? 但係我已經有一個大袋同一個喼喇..........
(大少姐仲誇, 三喼三大袋! 淨係護膚品同化粧品都成喼............ )
BOYDWAN 發表於 2010-1-10 11:10 PM
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
大家好.........聽日又新開始
自由神 發表於 2010-1-10 22:54
http://www.26fun.com/bbs/thread-217075-1-1.html

呢篇正呀, 啱你呀~
今日飲完茶, 佢陪我老媽子行街順便買定d 嘢準備出發用, 我就叫咗馬沙佢地上酒店搵我; 佢地未到我物諗住上嚟覆吓佢d post 咯, 橫掂前晚佢有d 問題我都未答, 諗住佢遲d 睇番會有驚喜, 點知覆完第一個post 之後我先 ...
BOYDWAN 發表於 2010-1-10 11:07 PM
你都有今日喇, 老襯
今日飲完茶, 佢陪我老媽子行街順便買定d 嘢準備出發用, 我就叫咗馬沙佢地上酒店搵我; 佢地未到我物諗住上嚟覆吓佢d post 咯, 橫掂前晚佢有d 問題我都未答, 諗住佢遲d 睇番會有驚喜, 點知覆完第一個post 之後我先 ...
BOYDWAN 發表於 2010-1-10 11:07 PM
哥哥收火
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。