<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
雖然唔係只得呢隻, 不過呢隻啱嫁喇

如果想要靚d 既袋可以選呢d 既, 不過你買唔切喇
http://shop.nikon-image.com/campaign/nos_porter/bag.html
clkgtr 發表於 2010-1-10 23:46
喂! 呢幾個型仔喎!
旺角有無得買先?
唔買唔得添喇
正如我d frd 咁講, 「唔買就on9, 買咗就bun7」
clkgtr 發表於 2010-1-10 11:53 PM
姐係一踏入女人街就唔係鳩就七啦
我屌!咁很靚既?
去一次睇極光要使幾多錢嫁?
我勁想去睇呀!10皮?得唔得?
自由神 發表於 2010-1-10 23:47
又真係好靚喎...........唔知我影唔影到呢?
10皮唔夠喎細佬.......
帶佢去買d chanel 女人街特別版喇
clkgtr 發表於 2010-1-10 23:47
點止呀? 直情話同佢掃貨添啦~~~~
你估佢會唔會中計吖喇?
BOYDWAN 發表於 2010-1-10 11:55 PM
你有冇腳架嫁?
你去環遊世界果幾個月
我就要開始努力下一學期
真係...天與地
自由神 發表於 2010-1-10 23:49
將來物到你咯, 我好似你呢個年紀嘅時侯都係同書honey moon咋~
咁我依家手上嘅鏡夠唔夠用?
有無需要改買其他?
BOYDWAN 發表於 2010-1-10 11:52 PM
more than enough la
BOYDWAN 發表於 2010-1-10 11:55 PM
聽講睇唔睇到好講天氣,萬一天氣唔好就空氣入面磁性唔夠就無極光嫁!

10皮都未夠 咁要幾多?唔通真係要等下世
我偷睇行動暫停
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。