<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
無喎, 至多物酒店d 人咯~
我地係請咗local guide 咋, 除咗有朋友住嗰d 地方之外, 其他地方都係我地兩個人相依為命咖咋, 好悲壯咖~
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:17 AM
你都係打的, 個的士司機都會同你攞嫁喇
而你去到酒店就又會有人幫你unloading 嫁喇
我醒唔起咖, 好彩dominic 佢諗我要用, 所以叫人幫我買咗~
不過點解又釘腳又膠腳嘅? 有乜用?
又七又鳩,真係唔止老襯,仲好老黎
自由神 發表於 2010-1-11 00:11
我物就係人稱鳩七老襯咯~
17~計埋通脹
我去到既時候應該要20-23個~
嘩~老人家了~
一個唔好彩,身邊有多個
就要40-46個.......夠買架車........=.=
自由神 發表於 2010-1-11 00:13
到時一架可能要成百呢, 咁你嘅人工可能10個呢..........咁就好容易去lu~
我醒唔起咖, 好彩dominic 佢諗我要用, 所以叫人幫我買咗~
不過點解又釘腳又膠腳嘅? 有乜用?
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:20 AM
如果嚮山, 地下唔平, 釘腳咪可以插入d 泥到囉
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:21 AM
錯..........係七鳩老襯至啱
咸boy, 記得買d 海豹乾 番尼做手信
ktwu2007 發表於 2010-1-11 00:15
如果真係有我一定買一條比你, 等你屋企人舂你~
係唔係咖?
等我仲想你介紹d 女仔我識吓添~
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:14 AM
你就想  你有老婆
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:21 AM
邊個咁沙pok咁叫你!
我無咁叫過嫁下
希望生下一個可以靚靚仔仔啦
自由神 發表於 2010-1-11 00:15
扑嘢都要用力啦, 你估生仔可以求其呀?
想生個靚仔, 識做啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。