<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
但係我地有好多地方都係self walk 吖嘛, 所以相信都會幾累..........唔係喇, 買定正骨水先~
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:32 AM
叫佢打你一身, 咪全身鬆晒囉
邊個咁沙pok咁叫你!
我無咁叫過嫁下
自由神 發表於 2010-1-11 00:25
呢度有邊個唔沙pok 喎~
喂~你知唔知愛斯基摩人有一傳統海豹美食~
就係以海豹既脂肪Mix埋佢地D屎一齊食 (認真)
你不如試下好唔好食呀?
自由神 發表於 2010-1-11 12:17 AM
食脂肪, 真係唔知.
不過, 我只知海豹係北極人 的主要食糧.
我唔要海豹便, 我要海豹皮楩
嚮山搵手影物算咯, 仲要用腳架? 無理由咁搵自己笨咖~
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:33 AM
如果影夜景, 個exposure時間長, 手影會震嘛

[img]http://pic1.[/img]

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
哽係明啦....
唔講得少嫁啦今次

下個仔仲七下七下咁既話,真係留番條J黎為咩春!
自由神 發表於 2010-1-11 00:28
一於日日鋤, 吓吓大注, 咁砌法都唔靚仔的話你去搵個醫生算帳啦~
吓吓大注, 包你生個仔都靚仔過八両金~
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:36 AM
咁以後做襯都要 全力以付, 做到最好 喇

本帖隱藏的內容需要積分高於 99999 才可瀏覽
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
我醒唔起咖, 好彩dominic 佢諗我要用, 所以叫人幫我買咗~
不過點解又釘腳又膠腳嘅? 有乜用?
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:20 AM
膠腳平地用..釘腳山邊斜路泥地用
呢度有邊個唔沙pok 喎~
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:38 AM
時間啱啱好~
你老友浦頭啦
http://www.26fun.com/bbs/thread-217287-1-1.html
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。