<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
你話真嫁...一間shop有齊全球名牌重要齊款, 唔分限量版, 年期
d228216 發表於 2010-1-11 00:29
重要隨時有幾間公司嘅花crossover, 所以呢間outlet 舉世知名~
我係講日薪喎............咁你都嫌少呀?
做人咪咁貪心啦, 呀gtr 都係諗住做七仔咋~
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:38 AM
你估我係你咩?日薪10個
我就日薪十個,十個橙呀Ma~

我中四果陣呢...真係諗過因為自己生日係7月11~姐係seven eleven啦~第日大個一定要開間七仔
果陣仲扮曬蟹,打去七仔總公司度問一年license要幾多錢~
如果嚮山, 地下唔平, 釘腳咪可以插入d 泥到囉
clkgtr 發表於 2010-1-11 12:23 AM
或者用呢隊人seafood
點啫甘甘? 又答嘴淨係hihihi~
或者用呢隊人seafood
d228216 發表於 2010-1-11 12:43 AM

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
要新鮮(拉)嫁!你試唔試先
自由神 發表於 2010-1-11 00:32
我食雪得喇~ 呢d 好嘢留番做手信~~~
屌~係咪on鳩嫁........
post咁多嘔心相同甜相.......
會俾人睇到嫁........
個樣sharp 醒好多呢
clkgtr 發表於 2010-1-11 00:35
呢d 先叫袋吖嘛~ 我楂機唔掂啫, 起碼拎出嚟似人樣都好吖~
我食雪得喇~ 呢d 好嘢留番做手信~~~
BOYDWAN 發表於 2010-1-11 12:45 AM
:先生你要黎做咩?
:我要黎做手信!我要請班契弟食屎
:你賣寄去邊呢?
:HK

我Diu........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。