<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 即ban會員kkkkkkq 為期7日
返回列表 回復 發帖

即ban會員kkkkkkq 為期7日

咁樣洗版發 已被ban了
1 }: r: {% [  W8 MSCM 發表於 2010-1-13 09:11 PM
5 n- E- Z; ]" W" W! K/ z7日??? 甘生 我愛生就比人BAN一世 ... 唔公平
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
/ H  i" x/ P! Z; f6 _6 t  Z8 [SCM 發表於 2010-1-13 09:11 PM
  }; T- H; V' f! R$ \/ ~, L
AGREE....4 A: A" F% u# P9 i2 z& W
I feel the same way too....
) m% o3 A2 M0 F5 \" B. _
7日??? 甘生 我愛生就比人BAN一世 ... 唔公平
* U1 u% H; i1 o6 [4 D9 l3 Ke_e 發表於 2010-1-13 09:13 PM
咁下次e_e想ban幾耐
版主可唔可以剷走果D冇意義o既post?) {7 y4 y+ B! `9 L( [
比佢搞到其他post沉晒底...

評分次數

版主可唔可以剷走果D冇意義o既post?
8 ]/ n* y' X2 |" G比佢搞到其他post沉晒底...0 B( I" t  m# V6 E7 Y
infjlam 發表於 2010-1-13 10:04 PM
um.......其實我呢獲ban人係跨區執行 我唔係吹水版既版主7 g8 D' |& ?0 }+ r
不過以佢地既效率 應該好快會做野
um.......其實我呢獲ban人係跨區執行 我唔係吹水版既版主+ A9 x9 i, q) I! L3 h- `# C/ n
不過以佢地既效率 應該好快會做野" c* Q1 h+ J& H) `7 A% h" q) D+ n
SCM 發表於 2010-1-13 10:10 PM
唔該曬
行動完成$ Q: k1 n5 [, Q4 j* R: N
好耐冇出現魅力+1既提示
I've already ban this shit forever...
I've already ban this shit forever...: ^3 [+ k+ z7 M: n" ]5 S. V7 V0 _
J.T. 發表於 2010-1-22 02:55 PM
well done J.T. 洗版者被踢屁股走

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 即ban會員kkkkkkq 為期7日

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。