<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » babafett, 我十分掛念你, 見字促浦頭
返回列表 回復 發帖
真係好耐無見喇喎...單野仲有無下文...?6 p- d9 P3 t$ p. d! H
艾官 發表於 2010-1-18 11:45 PM
4 G, t) _  m  ^9 M9 p: W* }
( U9 |0 L" \1 V' F3 w5 Y0 c7 s5 y" \* g5 w% \+ L; A
如果有既話企啲怨魂就唔會響樹再出現喇 。。。。。
沒有babafett出post...... 好悶
/ J& S  P2 V4 c. L- J$ ?hamsubboy 發表於 2010-1-15 07:28 PM
& [: m# A6 X/ A: ]
9 A% f; a. d0 F$ n$ Q( i/ R: W& w
老友,你啲功夫太厲害,拳未到拳風已經嚇到企笠晒水,仲夠膽用番呢個名出黎行麼?!
% F4 C" O/ U+ |4 K/ Y1 L: T" x2 j( O/ t: |" E! V2 w/ R/ @

u5 [2 ~  O" y* ~& B6 C' D8 U老友,你啲功夫太厲害,拳未到拳風已經嚇到企笠晒水,仲夠膽用番呢個名出黎行麼?!
9 i2 c$ k3 ^. F1 K4 \# W8 t" A衰貓 發表於 2010-1-19 11:42 AM
; W  x- N  D( x

- j# w' r# o. J5 C7 F: y4 G3 K: ]! Y& k我唔知其他人覺得佢點, 我就覺得babafett 幾 ok!! F' j, F! Y( z. G' n) v4 B
1) 忠心 (love GiGi): S) r0 `7 M1 o- \
2) 佢好識利用 26fun呢個空間發洩感受
4 z! u1 @/ |5 i4 H3) 製造好多令人回覆的post
/ ~' y$ _1 h2 h2 t( P: T: I4 c3 H9 k* E  V  C4 J
佢係 molala 罵Q我, 道歉係沒誠意, 但佢的自我..... 係值得欣賞!
1 r; U8 D8 H9 z( X' k3 V1 h總比其他人○厄 POST 浪費BROTHER們流量好!
; `, `6 l8 ^. z* E4 w7 A而且佢出的POST, 製造出的反對聲音能令26FUN的討論熱鬧起來
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
& G7 c. a2 B3 d$ z) A8 ?+ y& [2 m0 ~, L. Z' t
我唔知其他人覺得佢點, 我就覺得babafett 幾 ok!$ ]6 {1 E  E) {) Z$ J
1) 忠心 (love GiGi)
( O( o; R5 E3 w4 j# l6 V: t9 o5 O2) 佢好識利用 26fun呢個空間發洩感受
, C  m- Z( R# j( y) p! {5 d+ u3) 製造好多令人回覆的post
5 s! K9 B$ w8 V: x% t" [: ~
: S; f( N9 \- [8 c1 t* m1 S6 u8 q  {佢係 molala 罵Q我, 道歉係沒誠意, 但佢的自我..... 係值得欣賞!
0 c6 ~% A9 j& s9 b; D總比其他 ...
8 l; @) O) a0 `. \hamsubboy 發表於 2010-1-19 04:52 PM
2 T6 w) K* f( j: o: M' H& A0 W

: ?$ a% I9 f, G' H自我係要付出代價,但觀乎企既德行,始乎就付唔起囉。。。。。
; H8 m' r  P" A( v' y9 g
6 P) W7 |" R3 O! T$ Q+ ?自我係要付出代價,但觀乎企既德行,始乎就付唔起囉。。。。。8 t, z# \/ g' \+ I1 @
衰貓 發表於 2010-1-19 05:07 PM
& q' v7 n9 ], p/ |2 i: e- n, B% ~& v' v' b) s( |
唔好咁講la! 佢唔浦頭架! 會悶親朕
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » babafett, 我十分掛念你, 見字促浦頭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。