<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » babafett, 我十分掛念你, 見字促浦頭
返回列表 回復 發帖
真係好耐無見喇喎...單野仲有無下文...?
- s4 \( b9 p& o# [" O3 t0 B艾官 發表於 2010-1-18 11:45 PM
" ^# m; }" g- T# I4 Q( D

4 t6 ^4 e: a4 X+ `9 _6 Y6 ^' K) H% w! M6 }" [6 ^
如果有既話企啲怨魂就唔會響樹再出現喇 。。。。。
沒有babafett出post...... 好悶5 f1 ?. H' X0 e$ C
hamsubboy 發表於 2010-1-15 07:28 PM
( L6 ^$ `7 y% _, W' h- W4 u, G* q* i! h% d5 K! E/ j4 F1 b
" h% J$ _7 U4 `+ Z4 d8 p
老友,你啲功夫太厲害,拳未到拳風已經嚇到企笠晒水,仲夠膽用番呢個名出黎行麼?!
8 `* s) G0 q. }. w) T! J8 D* r( Z0 Q. S/ C' e  M
, X7 B% ^) Y- o5 T, ^
老友,你啲功夫太厲害,拳未到拳風已經嚇到企笠晒水,仲夠膽用番呢個名出黎行麼?!6 {9 v8 ?/ o& m# E6 k) D& |
衰貓 發表於 2010-1-19 11:42 AM
! }: `  Z( ^5 b1 b# n! L- n. r
* u. |) ^6 z! g/ ~" C
我唔知其他人覺得佢點, 我就覺得babafett 幾 ok!' N! E$ F( \- }1 S4 R+ T; _) r
1) 忠心 (love GiGi)7 c. d4 Q5 \' O. x/ z/ s# v8 t  ]! x. Z
2) 佢好識利用 26fun呢個空間發洩感受: d6 `) ]' i  t  w
3) 製造好多令人回覆的post
: t2 u2 D9 ^) }
( X4 E6 C4 \0 g) {$ g佢係 molala 罵Q我, 道歉係沒誠意, 但佢的自我..... 係值得欣賞!4 T* c6 j4 M6 [* p3 ^$ W
總比其他人○厄 POST 浪費BROTHER們流量好!9 @/ W9 c' a* j/ m+ p5 u
而且佢出的POST, 製造出的反對聲音能令26FUN的討論熱鬧起來
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
6 a1 C" [$ x- D6 H. R& y, x  v7 f) h) L
我唔知其他人覺得佢點, 我就覺得babafett 幾 ok!
6 b; E7 v* Q8 I, z+ N6 [1) 忠心 (love GiGi)
2 z2 I; T! a1 R  m9 J5 O- Q2) 佢好識利用 26fun呢個空間發洩感受8 q2 x  l' D- W. B
3) 製造好多令人回覆的post- i$ [4 E/ @9 M5 |- C

2 `2 j: Q  q; A9 c5 L$ K佢係 molala 罵Q我, 道歉係沒誠意, 但佢的自我..... 係值得欣賞!1 L. o. m7 v4 E, n: S
總比其他 .../ e4 e0 z4 i, m& p+ K4 {. W) s
hamsubboy 發表於 2010-1-19 04:52 PM
! m  c8 E( ^  U
9 r2 Y! F* v& |5 E" m自我係要付出代價,但觀乎企既德行,始乎就付唔起囉。。。。。
% r) n, V: e- w0 `- \

1 t# f; B$ @& l; x自我係要付出代價,但觀乎企既德行,始乎就付唔起囉。。。。。
/ X& k  A; B* ^* P衰貓 發表於 2010-1-19 05:07 PM
% P2 ^3 {! _( b- \: T
% D% q" E  b. b% v唔好咁講la! 佢唔浦頭架! 會悶親朕
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » babafett, 我十分掛念你, 見字促浦頭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。