<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹
返回列表 回復 發帖

死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹

我e+己經日日唸住個學妹 , 佢細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡咁 ,: y+ g8 o: K5 V* l% B5 |* U
我e+覺得e一類女生好吸引 ... 死拉 , 下學期見唔到佢 ,
+ P/ H' Z2 ]( r& y咁我點過日子???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
搵第二個再望過~~~~
你宅男得好緊要
我e+己經日日唸住個學妹 , 佢細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡咁 ,  o) |( @  b+ q4 ~8 T+ M7 Z
我e+覺得e一類女生好吸引 ... 死拉 , 下學期見唔到佢 , / h3 d: |3 e/ I. Z8 P% S% m* d
咁我點過日子???% m0 T0 O7 t8 C1 X
e_e 發表於 2010-1-22 10:52 PM
* h( U/ z! \0 R" W5 J自殺恂情囉!!!
你宅男得好緊要% Z0 U& e1 n" D% w+ q
infjlam 發表於 2010-1-23 01:06 AM
5 C( C: c; @( U/ [3 w6 T3 ?( O暗戀明星就話姐 ... 暗戀真人都叫宅???
9 B% g( e+ ?* N3 M) w% T
暗戀明星就話姐 ... 暗戀真人都叫宅???
0 k# c& g& s* o; b4 i" e# Re_e 發表於 2010-1-23 11:15 AM
- U8 b' i! H' \
! g# ]# g8 @1 r9 m( B. V; ]) M吊...有女就追喇,又冇膽,2 g; G# n4 n  q/ e6 b
學人玩暗戀,有鬼用o羊?
% j0 X: G/ s8 T- s' T4 t. K
4 s" j3 g" f# O4 ~+ r  t吊...有女就追喇,又冇膽,: Z6 P6 m! r7 _, J1 |3 D& U
學人玩暗戀,有鬼用o羊?; P! N$ p( ~( m( C5 O5 E9 U" g8 y  I
infjlam 發表於 2010-1-23 12:22 PM
& d) H- ]- `$ a7 e6 P4 O; q... 我其實咪叫緊你地教路羅
/ H" F9 }4 L3 z! B" ?... 我其實咪叫緊你地教路羅- q1 G# l3 i) h  n
e_e 發表於 2010-1-23 12:42 PM
$ k0 l1 i5 E+ Z8 i

* L" K$ |6 ]8 m' ]( a  c# n依家叫你拍《電車男》?
香港大把「細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡」既學生妹啦~放學時間求其搵間中學企係門口都有排你睇~考慮一下我既建議啦~~
我都日日留意M記個PR( E) c# i6 U: X% v/ y
呢個年紀係咁嫁啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。