<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹
返回列表 回復 發帖

死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹

我e+己經日日唸住個學妹 , 佢細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡咁 ,
. W6 ?$ \( r) z我e+覺得e一類女生好吸引 ... 死拉 , 下學期見唔到佢 , 4 Z7 K! H, o" F, b% I* {
咁我點過日子???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
搵第二個再望過~~~~
你宅男得好緊要
我e+己經日日唸住個學妹 , 佢細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡咁 ,+ i: V- j0 _) K0 p! ?
我e+覺得e一類女生好吸引 ... 死拉 , 下學期見唔到佢 ,
/ ~* i7 y3 n4 z8 q. Q3 d咁我點過日子???5 N, ]; {; I) {3 @, c
e_e 發表於 2010-1-22 10:52 PM
6 r/ `, l% J; d6 C, y$ k0 }
自殺恂情囉!!!
你宅男得好緊要
7 {" K, f0 a  K1 \& J+ j( Winfjlam 發表於 2010-1-23 01:06 AM
! s0 g! W2 i; p: i
暗戀明星就話姐 ... 暗戀真人都叫宅???
: o1 L0 I8 l- @8 o: N" A# Z. e
暗戀明星就話姐 ... 暗戀真人都叫宅???
: X9 z3 `- y. te_e 發表於 2010-1-23 11:15 AM
$ `$ d3 @+ a: ]" d
& |# |0 p# o4 j$ o, T7 E吊...有女就追喇,又冇膽,) F: M/ b* _# Z3 Q/ {# f* d; `
學人玩暗戀,有鬼用o羊?
) S6 E, c$ Y& M, [! k6 d
: L+ o8 a" |' b4 Q7 Q吊...有女就追喇,又冇膽,
! g' J: b& K/ w% Y* S學人玩暗戀,有鬼用o羊?
% F) a3 d  H- |+ q# Einfjlam 發表於 2010-1-23 12:22 PM
( y0 r7 _5 w1 B7 `8 F... 我其實咪叫緊你地教路羅
, z0 ?" U& b: Z) ?- E; R... 我其實咪叫緊你地教路羅
* o$ _$ n5 U6 v9 b. Qe_e 發表於 2010-1-23 12:42 PM
5 s' B# ]& z& I6 F0 {- o, ~
9 w, ~6 |1 h( s. d7 A$ ~
依家叫你拍《電車男》?
香港大把「細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡」既學生妹啦~放學時間求其搵間中學企係門口都有排你睇~考慮一下我既建議啦~~
我都日日留意M記個PR% j6 A5 ]: ^4 p
呢個年紀係咁嫁啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。